ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

«Παρών» δηλώνει ο Βασίλης Ιωάννου.

Είναι πλέον γνωστό στους πολίτες του νομού και όχι μόνο, ότι ο Βασίλης Ιωάννου ,τέως Νομάρχης Πρέβεζας, έχει επιστρέψει στα εκπαιδευτικά του καθήκοντα στα Γυμνάσια του Φόρου και μάλιστα απ' ότι λένε συναδελφοί του έχει ήδη προσαρμοστεί στα νέα του καθήκοντα.

Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση να επικοινωνεί με πρώην συνεργάτες του, με κομματικά στελέχη ,αλλά και με απλούς πολίτες οι οποίοι θέλουν να έχουν μαζί του συνάντηση. Έχει μάλιστα, απ' ότι πληροφορούμαστε, καθιερώσει και συγκεκριμένο «στέκι» που γίνονται οι συναντήσεις. Τελευταία έχει αρχίσει να επισκέπτεται και την επαρχία ,με διακριτικό βέβαια τρόπο, χωρίς συνοδεία και συγκεντρώσεις ,αλλά με κουβέντα και...
 κρασάκι σε φιλικές παρέες. Τέτοιες επισκέψεις όπως ήδη έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκαν στο Λούρο, στο Καναλάκι, στη Στεφάνη, στη Φιλ/δα κ.α.

Παρ' ότι οι πολίτες υποπτεύονται ,ότι αυτές οι κινήσεις έχουν ένα προεκλογικό χρώμα, ο ίδιος αποφεύγει να μιλήσει για τους μελλοντικούς του στόχους και αρκείται να λέει ότι νοιώθει πολιτική υποχρέωση να επικοινωνεί με τους συμπολίτες του οι οποίοι επί σειρά ετών τον στήριζαν με την ψήφο τους και με τον καλό τους λόγο. Πάντως στις συνομιλίες του δεν κρύβει την ανησυχία για την πολιτική κατάσταση, ενώ προβλέπει ότι θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις . Ο κ. Ιωάννου όμως , παράλληλα αξιοποιεί και τις καλές σχέσεις που είχε όλα αυτά τα χρόνια με τα Μ.Μ.Ε. όχι μόνο του νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής και δεν χάνει ευκαιρία να παρεμβαίνει σε διάφορα θέματα τοπικής και όχι μόνο επικαιρότητας, όπως π.χ. οι συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, το θέμα του νοσοκομείου, η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ,η διακοπή των εργασιών στην Ιόνια Οδό, η μεταφορά μαθητών κ.ο.κ.

 Σε μια μάλιστα ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ράδιο Πρέβεζα, δήλωσε ότι για το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολείων, είχε και συναντήσεις με τους αρμόδιους Υπουργούς ,προκειμένου όπως ο ίδιος δήλωσε, να προωθήσει τις προτάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας και των άλλων φορέων, οι οποίες είναι σε πολλά σημεία αντίθετη με την θέση της Δ/νσης Β/θμιας Εκ/σης. Βέβαια αυτές οι κινήσεις του τέως Νομάρχη, έχουν αρχίσει ως φαίνεται να ενοχλούν κάποιους , αλλά ο Βασίλης Ιωάννου, όπως είχε άλλωστε δηλώσει και πρίν από τη λήξη της θητείας του, δεν έχει την πρόθεση αυτά που όλα αυτά τα χρόνια έχτισε με πολύ κόπο να τα αφήσει ,και δεν σκοπεύει όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, να κόψει τις επαφές με τους συμπολίτες του.

 Σ' όσους μάλιστα εκφράζουν την ...απορία «με ποια ιδιότητα μπορεί και κάνει παρεμβάσεις»; απαντά με νόημα « με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη , την πολιτική νομιμοποίηση του επί σειρά ετών Νομάρχη και βεβαίως ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κυβερνώντος κόμματος». Εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με αυτή την στάση του κ. Ιωάννου, γιατί θα ήταν πολιτικό παράδοξο, ένας πρώην Νομάρχης με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, να μη μπορεί να παρεμβαίνει σε θέματα που αφορούν το νομό του και να μη προσπαθεί να βοηθήσει με τις γνωριμίες και τις επαφές, που ούτως ή άλλως έχει ως ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας.

 (Από την εφημερίδα «Νικόπολη» Πρέβεζας)
epiruspost.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/17/2011 12:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "«Παρών» δηλώνει ο Βασίλης Ιωάννου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες