ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Μάθημα ήθους και εντιμότητας μέσα στη δύσκολη εποχή μας. Εργαζόμενοι στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη βρήκαν και επέστρεψαν το μισθό Γιαννιώτισσας εκπαιδευτικού!

Mπορεί οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι περισσότεροι πολίτες λόγω της κρίσης να είναι μεγάλες, όμως η εντιμότητα παραμένει ένα βασικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων που καθημερινά παλεύουν να εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Τρανή απόδειξη των παραπάνω η προσωπική μαρτυρία που καταθέτει στον «Π.Λ.» η Γιαννιώτισσα εκπαιδευτικός κ. Μαρία Σακκή. Η ίδια είχε την ατυχία πρόσφατα να της πέσουν από την τσέπη του παντελονιού της 400 ευρώ –περίπου το μισό του μηνιαίου μισθού της- χρήματα που θεώρησε οριστικά χαμένα! Ωστόσο, το ποσό βρήκαν εργαζόμενες της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης, οι οποίες τα παρέδωσαν στην Αστυνομία και την ενημέρωσαν όταν επισκέφθηκε ξανά την Βιβλιοθήκη! Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο νεαρές εργαζόμενες που βρήκαν και ...
επέστρεψαν τα 400 ευρώ στην κάτοχό τους εργάζονται στη Ζωσιμαία με πρόγραμμα Stage. Γεγονός που σημαίνει ότι το εν λόγω ποσό είναι λίγο μικρότερο από τον δικό τους μηνιαίο μισθό!

Η κ. Σακκή, εντυπωσιασμένη από την ακεραιότητα και το ήθος των δύο νεαρών κοριτσιών, οι οποίες, σημειωτέον, ζήτησαν να μην δημοσιοποιηθεί αποκλειστικά το όνομά τους, αλλά να γίνει αναφορά γενικά στους εργαζόμενους της Βιβλιοθήκης, απέστειλε στον «Π.Λ.» ευχαριστήριο, ως ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης και της εκτίμησής της απέναντι στο προσωπικό της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ
proinoslogos.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/09/2011 08:50:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Μάθημα ήθους και εντιμότητας μέσα στη δύσκολη εποχή μας. Εργαζόμενοι στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη βρήκαν και επέστρεψαν το μισθό Γιαννιώτισσας εκπαιδευτικού!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες