ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Ο Νταβούτογλου... τουρίστας!

Του Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου.
Ο Υπουργός Εξωτερικών της «φίλης» γειτονικής χώρας Τουρκίας έγινε γνωστός με το περίφημο δόγμα του «περί μηδενικών προβλημάτων με τους γείτονες» και μάλιστα εξ αυτού του βαρύγδουπου δόγματος χαρακτηρίστηκε από μερικούς και ως ο «Χένρυ Κίσσινγκερ» της Τουρκίας.

Αν εξετάσουμε όμως γιατί και πώς διετύπωσε το δόγμα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα μηδενικά προβλήματα παραμερίζονται γιατί οι (άλλοι) γείτονες της Τουρκίας δεν την φοβούνται. Στο Ιράκ όταν εισέβαλαν κυνηγώντας τους Κούρδους υπεχώρησαν τρέχοντας καθώς η Συρία και το Ιράν είναι σκληρά καρύδια ενώ η Αρμενία έχει «μπάρμπα στην Κορώνη» τον Πούτιν και η Βουλγαρία με τον πρώην παλαιστή πρωθυπουργό δεν φοβάται τον Νταβούτογλου παρά το γεγονός ότι ...
έχει 1,5 εκατομμύριο τουρκική μειονότητα. Επομένως το μόνο πρόβλημα που έχει ο Νταβούτογλου είναι η Ελλάδα της οποίας οι ηγέτες φοβούνται την Τουρκία σαν… λαγοί γι’ αυτό και παίζουν τον ρόλο του εισηγητή της εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ, επιχείρηση, που αν επιτύχει η Ελλάδα θα υποστεί νέα οθωμανική επικυριαρχία με 5.000.000 (τουλάχιστον) μετανάστες που θα διατάξουν ο Νταβούτογλου και τα αφεντικά του να εποικίσουν στην Ελλάδα.

Ακόμη και οι Κύπριοι με 40.000 πάνοπλους Τούρκους στρατιώτες δίπλα τους δεν φοβήθηκαν τον Νταβούτογλου και εκήρυξαν την ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) κάτι που δεν τολμούν οι Ελληνες πολιτικοί ηγέτες. Γι’ αυτό και προετοίμασαν μια κατάλληλη υποδοχή στον …μεγάλο διπλωμάτη κ. Νταβούτογλου, ο οποίος στην... ιδιωτική περιοδεία του στην Θράκη έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες στους υποτακτικούς του.

 Και… εστέ βέβαιοι: Ακόμη κι αν ο Νταβούτογλου και τα αφεντικά του στην Αγκυρα ζητήσουν από την νυν πολιτική ηγεσία της χώρας μας να χορέψει… καρσιλαμάδες και τσιφτετέλια, ΑΥΤΗ η πολιτική ηγεσία θα τα χορέψει. Σε όλα τα ζητήματα και με οποιοδήποτε τρόπο.

Εξάλλου ο νυν Πρωθυπουργός «μας» έχει ήδη αποδείξει ότι του αρέσει και χορεύει και να του χτυπούν παλαμάκια οι Τούρκοι για… να μην χάσει τον ρυθμό!..

 elora.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/11/2011 01:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Ο Νταβούτογλου... τουρίστας!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες