ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σύσκεψη για την οργάνωση και λειτουργία του αυτοτελούς Τμήματος Εκπαίδευσης.

Η ανασυγκρότηση και ο επανασχεδιασμός των περιφερειακών δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης όπως αυτή προβλέπεται από το Νομοσχέδιο του «Καλλικράτη» ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας το πρωί της Τρίτης (1/3/11).

Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, με τον Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης Νίκο Γεωργαράκη, το Διευθυντή του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης, Νίκο Μπελιά και τον Προϊστάμενο του πρώην Περιφερειακού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Ηπείρου, Νίκο Μάντη συζήτησαν την οργάνωση και συγκρότηση του αυτοτελούς Τμήματος Εκπαίδευσης που θα λειτουργήσει άμεσα και...
 θα αντικαταστήσει το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης. Στόχος είναι, να παρέχονται στους πολίτες υπηρεσίες ουσιαστικές, αποτελεσματικές και ταχύτερες, μέσα από την αναβάθμιση των δομών εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης όπως αυτή προβλέπεται από τη νέα αρχιτεκτονική δομή του «Καλλικράτη». «Οργανώνουμε και ενισχύουμε τα τμήματα που υπήρχαν για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού σε ολόκληρη τη χώρα, ξεκινώντας σήμερα από τα Ιωάννινα.

 Όλοι αναγνωρίζουμε πως ορισμένα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπισθούν εάν έχουμε ανθρώπινο δυναμικό στη διοίκηση το οποίο μπορεί με γνώση και δεξιότητα να ανταποκριθεί και να τα λύσει», ανέφερε ο κ. Γεωργαράκης σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη επισημαίνοντας πως «η προσπάθεια αυτή έρχεται να ενισχύσει τη συνολική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του κράτους όπως αυτή σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται πλέον με το Νομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη». Από την πλευρά της η κα. Γεωργακοπούλου- Μπάστα υπογράμμισε πως η εύρυθμη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης αποτελεί βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση και στην κατεύθυνση αυτή, δίνεται ιδιαίτερη σημασία, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης με λειτουργικές και αποδοτικές διοικητικές μονάδες, στελεχωμένες με άρτια καταρτισμένο προσωπικό που θα έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Στόχος, όπως ανάφερε χαρακτηριστικά, «είναι να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε όλο και αρτιότερα εκπαιδευμένους δημοσίους υπαλλήλους, ικανούς να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο υψηλό τους έργο, που δεν είναι άλλο, από τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τέλος την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη».
Τέλος η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης ανακοίνωσε πως όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη, άμεσα θα ξεκινήσει η λειτουργία του Αυτοτελούς Τμήματος Εκπαίδευσης που θα αντικαταστήσει το πρώην ΠΙΝΕΠ. .

Bookmark and Share  

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/02/2011 10:16:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σύσκεψη για την οργάνωση και λειτουργία του αυτοτελούς Τμήματος Εκπαίδευσης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες