ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ήπειρος Τόπος να Ζείς: "Η θέση μας στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο".

Η παράταξη «Ήπειρος-Τόπος να ζεις» θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώνει τις Ηπειρώτισσες και τους Ηπειρώτες για τις θέσεις και τις απόψεις που καταθέτει στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Χθες, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, η παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» διατύπωσε τις παρακάτω θέσεις σχετικά με τα υπό συζήτηση θέματα:

1. Σχετικά με τη σύσταση των επιτροπών «Κοινωνικών Υποθέσεων» και «Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης» υποστηρίζουμε ότι οι επιτροπές αυτές αποτελούν σημαντικά εργαλεία του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα τρέχοντα θέματα. Πιστεύουμε πως οι επιτροπές μπορούν να έχουν αποφασιστικό χαρακτήρα για θέματα που ψηφίζονται ομόφωνα. Σε διαφορετική περίπτωση, μείζονα θέματα, είναι απαραίτητο να παραπέμπονται στο...
 Περιφερειακό Συμβούλιο. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να περιοριστεί η δημοσιότητα και η επεξεργασία των θεμάτων από την Ηπειρώτικη κοινωνία.

2. Σχετικά με την επικαιροποίηση της προγραμματικής Σύμβασης του πρώην Δήμου Συβότων με την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας για τη «Μελέτη Αποχέτευσης και Βιολογικού Καθαρισμού Συβότων και Πλαταριάς» τασσόμαστε υπέρ της πραγματοποίησης αυτών των έργων που αφορούν και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το Κράτος και η Αυτοδιοίκηση αλλάζουν και αυτό είναι θετικό, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και συνέχεια και δε βλέπουμε το λόγο που οδήγησε σε αυθαίρετες αναστολές νόμιμων διαδικασιών που μπορεί να οδηγήσουν σε επιζήμιες καθυστερήσεις. Τα όποια προβλήματα προκύπτουν, δεν αποτελούν προσωπική υπόθεση κανενός παρά μόνο αντικείμενο ενασχόλησης και απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

3. Η παράταξη «Ήπειρος-Τόπος να Ζεις» τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του θεσμού του «Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της επιχείρησης» στην Περιφέρεια Ηπείρου. Θεωρούμε χρέος του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Περιφερειάρχη Ηπείρου να προστατέψει τον νέο αυτό θεσμό εφαρμόζοντας αδιαμφισβήτητα κριτήρια και διαφάνεια στη διαδικασία επιλογής. Πιστεύουμε πως η συναίνεση σε πρόσωπο κοινής αποδοχής και εγνωσμένου κύρους θα προσδώσει τα απαραίτητα εφόδια που απαιτεί ο νέος αυτός θεσμός ώστε να περιβάλλεται απ’ την εμπιστοσύνη την πολιτών της Ηπείρου. Αυτό άλλωστε απαιτεί και το πνεύμα και το γράμμα του Νόμου…
.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/02/2011 10:26:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ήπειρος Τόπος να Ζείς: "Η θέση μας στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες