ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απίστευτο ντοκουμέντο! Τούρκοι αξιωματικοί υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την τάξη στον Εχίνο!

Προσέξτε... δεν είναι ακόμη μια φωτογραφία! Πρόκεται για φωτογραφία από την χθεσινοβραδυνή και υποτιθέμενα ιδιωτική επίσκεψη του Νταβούτογλου στην Θράκη, που ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

 Διακρίνονται εμφανώς αγνώστου ταυτότητος "άνδρες ασφαλείας" οι οποίοι φορούν κίτρινα φωσφοριζέ γιλέκα (για να ξεχωρίζουν από το πλήθος) στων οποίων την πλάτη, όπως διακρίνεται σε μιά εκ των φωτογραφιών, αναγράφεται η λέξη GOREVLi στα τούρκικα. Σε ελεύθερη μετάφραση η λέξη GOREVLi σημαίνει ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ.

Ασφαλώς Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας δεν διακρίνονται πουθενά. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
 Ένας υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται (έστω και... ιδιωτικά!) μιά ξένη χώρα, μαζεύεται πλήθος για να τον υποδεχθεί (έστω κι αν μεζεύεται από... περιέργεια), αλλά την Τάξη και την Ασφάλεια έχουν αναλάβει να την τηρήσουν κάποιοι αγνώστου προελεύσεως άνδρες με την ..
ταυτότητα "GOREVLi" και πρώτος και καλύτερος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης δεν έχει παραιτηθεί από εχθές, είτε από ευθιξία, είτε από ανικανότητα...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ που να μπορεί να μας απαντήσει ποιοί είναι αυτοί που κάνουν την δουλειά της Αστυνομίας φορώντας ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ στολές στον Εχίνο παρουσία του Νταβούτογλου;;; Γιατί ακριβώς περί αυτού πρόκειται...

 Είναι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι το καθεστώς των Αθηνών έχει παραχωρήσει καθεστώς αυτονομίας στο τούρκικο προξενείο και τους εγκάθετους της ΜΙΤ στην περιοχή, που ασκούν πλέον καθήκοντα αστυνομικών αρχών...

Οι τοπικές Ελλαδικές Αρχές έχουν δύο επιλογές. Η μία να παραμείνουν στις θέσεις τους συναινόντας την προδοσία, κάτι που ήδη διαπράτουν και η άλλη να σώσουν έστω και την τελευταία στιγμή, την τιμή τους και την αξιοπρέπεια τους, να καταγγείλουν το σάπιο καθεστώς των Αθηνών και να παραιτηθούν.

Από το  "ΣΤΟΧΟΣ".
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/11/2011 06:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απίστευτο ντοκουμέντο! Τούρκοι αξιωματικοί υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την τάξη στον Εχίνο!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες