ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ν. ΙΝΚΑ: Ραδιενέργεια... δεδηλωμένος εχθρός μας.

Το Νέο ΙΝΚΑ τονίζει για άλλη μία φορά το πόσο αιχμάλωτοι είμαστε όλοι από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας και του περιβάλλοντος. Η ένωσή μας εκφράζει πρώτα από όλα την αυτονόητη συμπαράστασή της, την συμπαράσταση του συνόλου του ελληνικού λαού προς τον δοκιμαζόμενο ιαπωνικό λαό και αυτό έμπρακτα με τις προτάσεις που ακολουθούν.

Πρώτα από όλα οι δραματικές εξελίξεις της κατάστασης στο πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima αποδεικνύουν περίτρανα και με τραγικό τρόπο την δικαίωση όλων όσων ενώσαμε τις φωνές μας ενάντια στην πυρηνική ενέργεια. Πριν από 2 χρόνια κάποια «παπαγαλάκια της αγοράς» μας εξύβριζαν ως γραφικούς και αντίθετους στην «ανάπτυξη», τώρα έχουν ως μόνο μέλημά τους το να κρύβονται... Τους παραδίδουμε στην δημόσια χλεύη.
Η πυρηνική ενέργεια αποτελεί για εμάς βίαια παρέμβαση στην λειτουργία και στους νόμους του περιβάλλοντος και μάλιστα με την ευρεία του έννοια και πρέπει να...
απαγορευτεί. Για τον λόγο αυτό ως ένωση καταναλωτών ζητούμε και ως πολίτες απαιτούμε να σταματήσουν να λειτουργούν όλα τα πυρηνικά εργοστάσια σε όλο τον πλανήτη και να απαγορευτεί κάθε χρήση αυτής της μορφής ενέργειας.

Η υπενθύμιση και απόδειξη των εγκληματικών πρακτικών της κερδοσκοπίας κάποιων σε βάρος της ανθρωπότητας γίνεται επίσης με τρόπο τραγικό. Ευχόμαστε για τον ιαπωνικό λαό, τους γειτονικούς λαούς και όλους τους λαούς του πλανήτη να μην υπάρξει καμία περαιτέρω αρνητική εξέλιξη στην Fukushima. Ζητούμε το κλείσιμο όλων των πυρηνικών εργοστασίων και την απενεργοποίηση όλων των πυρηνικών όπλων. Αναλογιζόμενοι την μόλυνση που προκαλεί η ύπαρξη και η αποθήκευση πυρηνικών συμπεραίνουμε: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποθηκεύει και να καταστρέφει το παρόν και το μέλλον του πλανήτη, δημιουργώντας εγκληματικά κέρδη.

ΟΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
Α. Για την προστασία των Ελλήνων πολιτών Είναι άμεσα αναγκαίο ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τον «Δημόκριτο» και με την πρόσκληση και παρουσία εκπροσώπων των ενώσεων καταναλωτών ή άλλων σχετικών μαζικών φορέων της κοινωνίας να αρχίσουν άμεσα των έλεγχο των επιπέδων ραδιενέργειας στα χιλιάδες προϊόντα που εισάγονται από την Ιαπωνία και να μας γνωρίσουν ποιες χημικές ουσίες βρίσκονται στον αέρα και στην ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία δράση και ενέργεια από τους ανωτέρω φορείς και προς την κατεύθυνση αυτή. Αμελής παράλειψη ;

Β. Για τον ιαπωνικό λαό
α) Να ανοίξουν άμεσα τα ελληνικά σύνορα και χωρίς καμία χρονοβόρο διατύπωση για τους Ιάπωνες πολίτες που θέλουν να έλθουν και να διαμείνουν στην Ελλάδα για να προφυλαχθούν από την ραδιενέργεια.
β) Να φιλοξενηθούν σε δημόσια κτίρια και σπίτια εθελοντών Ελλήνων, όσοι Ιάπωνες θέλουν να φύγουν από την χώρα τους λόγω της πυρηνικής καταστροφής και του κινδύνου της ραδιενέργειας.
γ) Να σταλούν στην Ιαπωνία ελληνικά γεωργικά προϊόντα, προσφορά του ελληνικού λαού για να καλυφθούν οι ανάγκες του ιαπωνικού λαού, εφόσον διαπιστωθεί μόλυνση των τροφίμων από την ραδιενέργεια.

Τα ανωτέρω αποτελούν την ελάχιστη ανθρωπιστική δράση του ελληνικού λαού και επιτακτικό αίτημα προς την κυβέρνησή του.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/20/2011 10:58:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ν. ΙΝΚΑ: Ραδιενέργεια... δεδηλωμένος εχθρός μας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες