ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Μετά το Πάσχα το πρώτο ιδιωτικό νοσοκομείο στα Γιάννενα!

Με ή χωρίς οικονομική κρίση, τα ιδιωτικά νοσοκομεία αποτελούν μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις. Πόσο μάλλον, όταν αυτά ευνοούνται και από τις συγκυρίες: περικοπές πόρων στα δημόσια νοσοκομεία που οδηγούν στην έλλειψη βασικών υλικών και στην αύξηση της δυσαρέσκειας των ασθενών.

Μετά το Πάσχα, τα Γιάννενα θα αποκτήσουν το πρώτο ιδιωτικό θεραπευτήριο, το «Ολύμπιον», το οποίο έχει έδρα στην Πάτρα, ενώ από του χρόνου αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή της «Πολυκλινικής». Τα «εγκαίνια» της ιδιωτικής νοσοκομειακής υγείας στα Γιάννενα θα γίνουν με το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας του «Ολύμπιον».
Οι κτιριακές του εγκαταστάσεις, απέναντι σχεδόν από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έχουν...
 ήδη ολοκληρωθεί, όπως έχει ολοκληρωθεί και η προμήθεια του εξοπλισμού. Την ερχόμενη εταιρία η εταιρία θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των αιτήσεων για πρόσληψη προσωπικού. «Σε πρώτη φάση θα προσλάβουμε 25 άτομα, όσα απαιτούνται από τη νομοθεσία για να λειτουργήσει το κέντρο αποκατάστασης.

Όλοι οι εργαζόμενοι θα περάσουν από μια εκπαίδευση ενός μήνα. Μετά, ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουμε, θα προχωρήσουμε και στην ανάλογη κάλυψη των κενών» τονίζει στον «Η.Α.» ο πρόεδρος του Θεραπευτηρίου «Ολύμπιον» Φώτης Παπαβασιλόπουλος. Μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα, ο κ. Παπαβασιλόπουλος ελπίζει ότι έχουν κλείσει δύο βασικές ακόμα εκκρεμότητες: η έγκριση της άδειας λειτουργίας και η σύναψη συμβάσεων με τα ασφαλιστικά ταμεία. Για την άδεια λειτουργίας, αυτές τις ημέρες το κτίριο θα περάσει από έλεγχο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αμέσως μετά, το «Ολύμπιον» θα αποστείλει τα σχετικά δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Ηπείρου η οποία είναι και αρμόδια για την έγκριση της άδειας λειτουργίας του κέντρου αποκατάστασης.

Όσο για τις συμβάσεις, ήδη το θεραπευτήριο βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας. Στο κέντρο αυτό, 99 κλινών, θα προσφέρονται υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης σε άτομα με κινητικές αναπηρίες είτε από παθήσεις είτε από κακώσεις, αλλά και σε ασθενείς μετά από επεμβάσεις ορθοπεδικές, νευροχειρουργικές, καρδιοχειρουργικές κ.λπ. Το επόμενο βήμα της «Ολύμπιον» είναι να χτίσει δίπλα από το κέντρο αποκατάστασης και το νοσοκομείο -από εξωτερικά ιατρεία και επείγοντα περιστατικά μέχρι κλινικές, ειδικές μονάδες και διαγνωστικά εργαστήρια. Παράλληλα, την πρόθεσή της να δημιουργήσει ιδιωτική κλινική και κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στα Γιάννενα έχει ανακοινώσει και η «Πολυκλινική», η οποία έχει αγοράσει ήδη οικόπεδο στην Παράκαμψη. Σύμφωνα με τον αρχικό της σχεδιασμό, η πολυκλινική θα ξεκινούσε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2012.

Τα σχέδιά της όμως πήραν παράταση για τον Δεκέμβριο του 2013. Σημειωτέον ότι κέντρο αποκατάστασης υπάρχει ήδη στα Γιάννενα, και είναι δημόσιο. Εγκαινιάστηκε πριν από πέντε χρόνια δίπλα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αλλά υπολειτουργεί μέχρι και σήμερα. Οι εκάστοτε διοικήσεις επικαλούνται την έλλειψη προσωπικού. Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την επίσκεψη που είχε κάνει στην περιοχή, στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, είχε δεσμευτεί ότι το κέντρο αποκατάστασης θα εξαιρεθεί από τον όρο του μνημονίου 5:1 (5 αποχωρήσεις, μία πρόσληψη) λόγω της μοναδικότητάς του.
Από τότε, δεν έχει ακόμα γνωστό αν η εξαίρεση αυτή επιτεύχθηκε.

agon.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/17/2011 11:49:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Μετά το Πάσχα το πρώτο ιδιωτικό νοσοκομείο στα Γιάννενα!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες