ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Την Τρίτη 15-03-2011 και ώρα 10.00 π.μ., στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 03-03-2011 συνεδρίασης.
 2. Έγκριση του από 31-12-2010 Πρωτοκόλλου Διαπίστωσης Βλαβών από ανωτέρα βία, για το έργο της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση ασφαλτόστρωση από εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης προς Αγία Παρασκευή (Β’ Φάση)», αναδόχου εταιρείας ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΤΕΕ.
3. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση 21ης επαρχιακής οδού», αναδόχου Κων/νου Ντόκου, μέχρι την...
 06-09-2011.

4. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο Δ.Δ. Κρυονερίου», αναδόχου Κων/νου Κούγκουλη ΕΔΕ, μέχρι την 30-06-2011.
5. Έγκριση δαπάνης για την κατοχύρωση domain names της Περιφέρειας Ηπείρου.
6. Έγκριση δαπανών για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην εκδήλωση “Visit Greece @ Westfield London” που πραγματοποιεί ο Ε.Ο.Τ. στο εμπορικό κέντρο Westfield του Λονδίνου το χρονικό διάστημα 19-27/3/2011.
7. Έγκριση δαπάνης για την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής του Ευαγγέλου Σιώτου, υπαλλήλου της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου, ως εκπροσώπου αυτής, σε επίσκεψη σε μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, που διοργανώνει η Ε.Δ.Α.Η. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας.

8. Έγκριση δαπάνης για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης της Δήμητρας Μαχαιρά, υπαλλήλου του τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την συμμετοχή της σε επιμορφωτικό σεμινάριο του ΠΙΝΕΠ Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, από 14/03/2011 μέχρι 18/03/2011.
9. Έγκριση δαπάνης για την για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης στην Αθήνα, του Γεωπόνου Τζουμανίκα Κων/νου, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την συμμετοχή του σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα το καθεστώς προστατευόμενης ζώνης κατά του ιού της τριστέτας των εσπεριδοειδών.
10. Έγκριση δαπάνης για την εκτύπωση και βιβλιοδεσία επτά (7) βιβλίων για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
11. Έγκριση απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

12. Έγκριση λειτουργικών δαπανών Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
13. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 08-03-2011 δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Προσθήκη κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιπιάδας», προϋπολογισμού € 2.600.000,00 με ΦΠΑ.
14. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στην 3η επαρχιακή οδό (Ριζά – Χειμαδιό – Βράχος)», αναδόχου εταιρείας Α. ΔΡΑΚΟΥΣΗΣ – Δ. ΚΑΛΔΑΝΗΣ &  ΣΙΑ Ε.Ε., μέχρι την 09-06-2011.
15. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Επέκταση ηλεκτροφωτισμού στο Δ.Δ. Αγίας Κυριακής και 1ου κόμβου Αγιάς», αναδόχου Γ. Μυριούνη ΕΔΕ, μέχρι την 08-05-2011.
16. Έγκριση των τεχνικών μελετών του Τμήματος Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας &  Κτηνιατρικής της Π.Ε. Άρτας: α) «Εκβάθυνση του αβλέμονα στον Αίβαρο του ιχθυοτροφείου Λογαρο», προϋπολογισμού € 9.500,27 β) «Συμπληρωματικές εργασίες επισκευής του χώρου του ιχθυοπωλείου και της στέγης στο κτίριο του αλιευτικού συνεταιρισμού στην Κορωνησία», προϋπολογισμού € 15.491,24 γ) «Συμπληρωματικές εργασίες επισκευής του οβαροφυλακίου Αγίου Νικολάου της λιμνοθάλασσας Λογαρού», προϋπολογισμού € 6.472,38 και δ) «Προμήθεια πλέγματος για το ιχθυοτροφείο Τσουκαλιό», προϋπολογισμού € 12.200,00.

17. Έγκριση των όρων της διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου «Εξωτερικός Εμπειρογνώμονας σχετικός με τη διενέργεια αναλύσεων, μελετών και αναφορών», του έργου με τίτλο «Wood Energy Exploitation for Entrepreneurship» (Αξιοποίηση της Δασικής Βιομάζας για Επιχειρηματικότητα), του Διακρατικού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας MED «Μεσογειακός Χώρος 2007-2013», συγκρότηση της Επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού και έγκριση δαπάνης για την δημοσίευση της σχετικής διακήρυξης.
 18. Συγκρότηση των Επιτροπών Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Αξιολόγησης Ενστάσεων, για την εκτέλεση του Προγράμματος Προμηθειών έτους 2011 της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
19. Έγκριση δαπάνης προμηθειών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
20. Έγκριση δαπάνης για τη συμμετοχή υπαλλήλου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ιωαννίνων, σε σεμινάριο που διεξάγει η Οικονομική Seminars AE. σχετικά με τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, με τίτλο «Μοντελοποίηση Φωτοβολταϊκου Συστήματος με τη βοήθεια του PVSyst», και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα κατά τις ημερομηνίες 17-03-2011 και 18-03-2011.

21. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση βατότητας οδού προς Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κουκλιών», Κων/νου Κούγκουλη ΕΔΕ, μέχρι την 30-05-2011.
22. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ανάπλαση – Αναστύλωση περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μονής Μακρίνου», αναδόχου εταιρείας «Α. ΜΠΙΤΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.», μέχρι την 30-09-2011.
23. Έγκριση ανάθεσης δρομολογίου μεταφοράς μαθητή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
24. Έγκριση ανάθεσης προμήθειας λιπαντικών και πετρελαιοειδών, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
25. Έγκριση δαπανών για τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της «25ης Μαρτίου 1821», στην πόλη της Πρέβεζας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/11/2011 05:56:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες