ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου για τους στόχους του: «Να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες».

Με βασικούς στόχους την καταπολέμηση των ολοένα και αυξανόμενων κρουσμάτων κλοπών, τη διακίνηση ναρκωτικών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων ξενικά τη θητεία του ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, υποστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του λίγες μόλις μέρες αφότου ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ο κ. Τσακνάκης τόνισε πως θεωρεί πρώτη προτεραιότητα την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες ζητώντας όμως ταυτόχρονα τη συνεργασία τους με τους άνδρες της αστυνομίας, ενώ ειδική αναφορά έκανε και για το θέμα των μεταναστών στην Ηγουμενίτσα για το οποίο είπε ότι θα χρειαστεί και πολιτική παρέμβαση για να ...
λυθεί.

 Κλοπές και ναρκωτικά
Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου έχοντας μόλις λίγες μέρες στην περιφέρειά μας τόνισε ότι στόχος του είναι η καταπολέμηση των κλοπών και της διακίνησης ναρκωτικών που είναι ένα φαινόμενο το οποίο ταλαιπωρεί την περιοχή μας, προσθέτοντας όμως ότι βασικό του μέλημα θα είναι και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

«Έχουν αναπτυχτεί δράσεις για την αντιμετώπιση των ληστειών, των κλοπών της διακίνησης ναρκωτικών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά βασικό μας στόχο θα είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και η καλύτερη συνεργασία αστυνομικών και πολιτών», είπε ο κ. Τσακνάκης.

 Αύξηση των περιπολιών
 Σε ότι αφορά την αύξηση των κρουσμάτων των μικροκλοπών μέσα στις πόλεις ο κ. Τσακνάκης σημείωσε πως ο περιορισμός τους θα γίνει με την αύξηση των εμφανών και αφανών περιπολιών, αλλά και με τη βοήθεια των πολιτών από τους οποίος ζήτησε να μη φοβούνται να καλέσουν την αστυνομία όποτε παραστεί ανάγκη.

«Θέλουμε τη βοήθεια των πολιτών. Δε γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός σε κάθε σπίτι», είπε χαρακτηριστικά

 Ικανοποιημένος από προσωπικό και εξοπλισμό
Σχετικά με το πώς βρήκε την κατάσταση στην Ήπειρο, τόσο σε θέμα προσωπικού όσο και εξοπλισμού, ο κ Τσακνάκης υπογράμμισε ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν έρθει στα χέρια του, και από όσα πρόλαβε να διαπιστώσει και ο ίδιος, το προσωπικό είναι αρκετό αλλά και τα προβλήματα στον εξοπλισμό αντιμετωπίσιμα. Ειδικότερα αναφέρθηκε σε αυτά που αφορούν την ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα εξοπλισμού γενικότερα σε όλη τη χώρα, σημειώνοντας ότι είναι μεν υπαρκτά, αλλά θα γίνουν προσπάθειες να αντιμετωπιστούν, αφού όπως είπε, αποδεδειγμένα πια η ομάδα αυτή έχει βοηθήσει πολύ στην πάταξη της εγκληματικότητας.

 Πολιτική λύση στο πρόβλημα των μεταναστών
Τέλος αναφορικά με το πρόβλημα των μεταναστών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας υπογράμμισε ότι αυτό δε λύνεται μόνο με αστυνομική παρέμβαση αλλά και με τη βοήθεια της πολιτείας, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα γίνουν πιο εντατικοί. Επισήμανε μάλιστα ότι μόλις χθες είχε και μια συνάντηση με τους Αστυνομικούς Διευθυντές των τεσσάρων νομών, από και ενημερώθηκε για το θέμα αυτό, χαρακτηρίζοντας το πολύ σημαντικό ενώ κατέληξε λέγοντας ότι οι ενισχύσεις που στέλνονται σχεδόν καθημερινά στην Ηγουμενίτσα από άλλες περιοχές θα συνεχίσουν νε πηγαίνουν εκεί μέχρις ότου δοθεί οριστική λύση.

neoiagones.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/11/2011 10:22:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου για τους στόχους του: «Να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες