ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Χρήστος Πρωτόπαπας: «Εάν κάποιοι ήθελαν νεκρούς μετανάστες... απογοητεύτηκαν».

Η λύση που δόθηκε  από την κυβέρνηση στο ζήτηµα των µεταναστών απεργών πείνας στο Μέγαρο Υπατία προκάλεσε ένταση χθες στη Βουλή. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ηµέρα ντροπής για το ελληνικό πολιτιστικό σύστηµα» και µίλησε για «εξευτελιστική υποχώρηση του κράτους σε 300 εκβιαστές και τους φίλους τους».

Και όταν κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας πως παραβίασε τον νόµο, τον οποίο, όπως είπε, η ίδια πρόσφατα ψήφισε µειώνοντας τα χρόνια που απαιτούνται για τη νοµιµοποίηση των απεργών πείνας και τη χορήγηση σε αυτούς ταξιδιωτικών εγγράφων, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Χρήστου Πρωτόπαπα. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αντέτεινεσε έντονο ύφος πως δεν...
 έγινε καµία παραχώρηση, ότι η κυβέρνηση «κινήθηκε µε βάση την προστασία της ανθρώπινης ζωής και σύµφωνα µε τον νόµο» και µόνον για ανθρωπιστικούς λόγους παρέσχε τη δυνατότητα στους συγκεκριµένους µετανάστες να επισκεφθούν εφόσον το επιθυµούν τους οικείους τους. Και πρόσθεσε µε νόηµα:  «Εάν κάποιοι ήθελαν νεκρούς ή µαζική νοµιµοποίηση, απογοητεύτηκαν».

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας ∆ηµοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος απέδωσε το πρόβληµα «στην κυβερνητική ανικανότητα» καθώς είπε ότι «από τη στιγµή που επετράπη σε 300 λαθροµετανάστες να καταλάβουν τη Νοµική ήταν προδιαγεγραµµένο ότιθα τους επιφύλασσε προνοµιακή µεταχείριση για να ξεφύγει από τον ίδιο της τον φόβο».

 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης εξέφρασε την άποψη ότι «δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι αλλά απελπισµένοι» και υπενθύµισε ότι το κόµµα του από την πρώτη στιγµή ζήτησε να βρεθεί λύση «για να µη θρηνήσουµε θύµατα παρά τογεγονός ότι αυτοί που τους οδήγησαν σ’ αυτή την κατάσταση δεν βοηθούν τους ίδιους αλλά δηµιούργησαν περισσότερα προβλήµατα».

tanea.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/10/2011 08:55:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Χρήστος Πρωτόπαπας: «Εάν κάποιοι ήθελαν νεκρούς μετανάστες... απογοητεύτηκαν»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες