ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ελληνική αντίσταση Κύπρου: Προς «πρόβατα»: Δώστε βάση στο τραγούδι, μην το αφήνετε να σας πιάνει ξώφαλτσα.

Η φωτογραφία από δεξίωση γάμου του υιού Ντενκτάς κάπου σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα, το οποίο ανήκει σε ξεριζωμένο Ελληνα αλλά τώρα το σφετερίζονται οι Τούρκοι. Διακρίνονται τρία κουμάσια! Από αριστερά προς τα δεξιά: ο τούρκος ηγέτης Ρ.Ντενκτάς (ο φαλακρός. Αυτός που κατέσφαξε χιλιάδες Ελλήνων, βίασε τις μανάδες και αδελφές μας, ξερίζωσε τους συμπατριώτες μας και έκανε κράτος το συνοθύλευμα των παλαιοεποίκων και νεοεποίκων τούρκων).

Αυτός που χαριεντίζεται απέναντί του είναι ο αρχηγός των συναγερμικών, Ν. Αναν-στασιάδης άλλως Νίκος Χρυσάνθου (όπως ο ίδιος δηλώθηκε κατά τις ημέρες της μεγάλης απάτης του χρηματιστηρίου για να μη γίνουν αντιληπτές οι βρωμιές του). Δίπλα του, αυτός που υποκλίνεται με περισσή δουλικότητα είναι ο Μ. Παπαπέτρου, πρώην σταλινικός και αργότερα κυβερνητικός εκπρόσωπος της δήθεν «ναυαρχίδος του πατριωτισμού» του...
 (τώρα εσχατόγερου) Κληρίδη.

Αυτόν (τον Κληρίδη) ο Αρχηγός Διγενής κατέδειξε ήδη από το 1960 ως μισέλληνα και μειοδότη! Αυτός ο Κληρίδης (πιστή θεραπαινίς των αγγλικών συμφερόντων) για χρόνια ενέπαιζε τους ανεγκέφαλους Συναγερμικούς, ότι την πατρίδα δεν θα παραδώσει ούτε και “επ΄ελάττω” και αυτοί οι ηλίθιοι το έχαφταν και ορκιζόντουσαν στον πατριωτισμό του. Τυφλοί και ανίκανοι να κρίνουν δεν αντιλαμβάνοντο ότι μας παρέδιδε σταδιακά στους Τούρκους. Το 2004 στο Δημοψήφισμα αυτός ο …”εξαιρετικός πατριώτης” μας συμβούλευε, με το ξερό του χέρι στο Ευαγγέλιο και επικαλούμενος τον δήθεν πατριωτισμό του και τη δήθεν σοφία του (στραβάρα στα μάτια του!) μας καλούσε να ψηφίσουμε το ολέθριο σχέδιο Ανάν!

Διαβάσαμε την αναμενόμενη ανακοίνωση του ΔΗΣΥ (DΕSI) για την λαθρομετανάστευση, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, στην οποία το Κόμμα κάνει «προτάσεις στον υπουργό Σιλικιώτη». Σχετικό και το άρθρο στη Σημερινή «Πρωτοβουλία κατά της λαθρομετανάστευσης» του Ανδρέα Κυπριανού, βο(υ)λευτή Λεμεσού του DΕSI . Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα, επειδή έρχονται εκλογές, το «πατριωτικό» κόμμα ξαφνικά θα «ανακαλύψει» το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Τι άλλο να αναμένουμε; Μα φυσικά δηλώσεις και από την “υπέρπατριώτισσα” αλλά και μέχρι προ τινός και αντιρατσίστρια (κα Ε.Θεοχάρους ) . Δηλώσεις έντονα ”ρατσιστικές” αναμένουμε ν΄ακούσουμε και από τον πόεδρο του DESI.

Έρχονται εκλογές και πρέπει να δείξουν οι πολιτικάντηδες ότι ακόμα νοιάζονται για την Κύπρο, ότι δεν έχουν χάσει τα λογικά τους μέσα από ξενομαγειρεμένα ιδεολογήματα του φιλελευθερισμού, των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «ανοχής στην διαφορετικότητα».

Διαβάστε για το τι πραγματικά πιστεύει το φιλελεύθερο μαντρί για το θέμα του εποικισμού της Πατρώας Γης.

Διαβάστε επίσης για αυτούς τους θεομπαίχτες

Καλώς κακού, ξανακούστε το τραγουδάκι και δώστε βάση στο στίχο!

 Ελληνική ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/02/2011 12:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ελληνική αντίσταση Κύπρου: Προς «πρόβατα»: Δώστε βάση στο τραγούδι, μην το αφήνετε να σας πιάνει ξώφαλτσα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες