ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Σωτήρα πες αλεύρι! Ο Μπουρλοτιέρης σε γυρεύει. Και έρχεται με τη φωτιά στο χέρι"!

Γράφει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.
Είναι ξεκάθαρο, ότι από τότε που ο Καραμανλής υπέγραψε με τον Πούτιν και είπε όχι στους Αμερικάνους κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο θέμα των Σκοπίων, θα έπαιρνε πόδι. Το θέμα είναι ότι τότε αποφάσισε το παγκόσμιο διοικητικό κατεστημένο, ότι ήρθε η ώρα η "ελληνική όαση" να καταστραφεί. Λέγοντας ελληνική όαση, εννοώ το ψεύτικο περιβάλλον, μέσα στο οποίο μας είχαν βάλει να ζούμε, τροφοδοτώντας την αγορά με τους πάνω από ένα εκατομμύριο, παράλογα υψηλούς σε σχέση με τις δυνατότητες της χώρας, μισθούς των παράλογα πολλών δημοσίων υπαλλήλων.

 Σε μία χώρα χωρίς παραγωγή, χωρίς έσοδα από πωλήσεις στο εξωτερικό, όπου όλα εισάγονται, με δάνεια που μας έδιναν για 30 ολόκληρα χρόνια, από τότε που φέρανε τον Ανδρέα Παπανδρέου, μας έστρωσαν βελούδινο χαλί και άρχισε η διαδικασία υπερδανεισμού. Ζήσαμε για όλα αυτά τα χρόνια σε ένα περιβάλον ψεύτικο, στημένο, για να ξεχάσουμε πως είναι το να αγωνίζεσαι για κάτι. Τώρα με τον υιό Παπανδρέου, μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια μας και μία...
 ολόκληρη γενιά, διαπίστωσε ότι ξαφνικά αυτοί που μας δάνειζαν είχαν το σκοπό τους. Και το σκοπό αυτό, άρχισαν να τον υλοποιούν το 1974, όταν ο Κίσσινγκερ είπε ότι οι Έλληνες είναι ο εχθρός στα σχέδια της νέας τάξης. Μας έδωσαν λοιπόν "πλέρια δημοκρατία" και δήθεν λαϊκές ελευθερίες και βεβαίως δάνεια. Πολλά δάνεια και πολλά "δωράκια" σε αυτούς που τα έπαιρναν, για να συνεχίσουν να τα παίρνουν.

Τώρα μας έδωσαν τον τρόμο της μη δυνατότητας αποπληρωμής. Μας έκαναν να αισθανθούμε σαν παιδιά που τους παίρνουν τα παιχνίδια τους. Στη χώρα όμως της υπερβολής, στη χώρα μας, τα πράγματα ξέφυγαν πέρα από κάθε λογική. Χρειάζεται να μπει ένα φρένο. Και το φρένο δεν υπάρχει κανείς να το βάλει. Τι κάνουμε λοιπόν; Τι κάνουμε τώρα που δεν έχουμε κανέναν κατά νου, ικανό να μας απαλλάξει από αυτή την κατάσταση;

Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι το ίδιο σκέφτονται όλοι οι λαoί σε όλη τη Γη. Ότι δηλαδή κανένας πολιτικός δεν είναι ικανός να στρώσει τα πράγματα. Σκέφτονται ότι όλοι είναι λαμόγια και πάνω απ΄όλα ανίκανοι. Τι θα κάνουμε λοιπόν; Ποιός θα μας βγάλει από το αδιέξοδο; Στο σημείο αυτό έχει επιτευχθεί το πρώτο μέρος του σχεδίου της παγκόσμιας δικτατορίας.

 Μας έδωσαν ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Σας πληροφορώ ότι ετοιμάζονται τώρα, να μας δώσουν και την παγκόσμια λύση. Τον παγκόσμιο σωτήρα. Πάντα όμως σ΄αυτό τον παλιόκοσμο, κάτι πάει στραβά για όλους.

Έχω λοιπόν να πω στον επερχόμενο Σωτήρα.
"Σωτήρα πες αλεύρι! Ο Μπουρλοτιέρης σε γυρεύει. Και έρχεται με τη φωτιά στο χέρι"!

 Καλή σας μέρα. Πάντα ξημερώνει μια καλύτερη μέρα!

Λιακόπουλος Δημοσθένης.
 liako.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/02/2011 08:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Σωτήρα πες αλεύρι! Ο Μπουρλοτιέρης σε γυρεύει. Και έρχεται με τη φωτιά στο χέρι"!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες