ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο "Αθέατος κόσμος" της Κάρτας του πολίτη και της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης". ΒΙΝΤΕΟ.

Ο "κόσμος" της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, την οποία θα υπηρετήσουμε όλοι σαν "επίστρατοι" σε τάγματα εργασίας, αν δεχτούμε και παραλάβουμε τις διάφορες ηλεκτρονικές κάρτες - υβρίδια (φοροκάρτα, κάρτα διοδίων, κάρτα υγείας , κάρτα δημότη, κάρτα μαθητή , κάρτα κτιρίου κλπ) και φυσικά σαν μαρκαρισμένοι σκλάβοι, αν παραλάβουμε τελικά την Κάρτα του Πολίτη, δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα παρά μόνο σε μια εκπομπή με τον τίτλο "Αθέατος κόσμος".

Αυτόν τον "Αθέατο κόσμο" του νέου ολοκληρωτισμού της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προσπαθούμε και εμείς να τον κάνουμε "θεατό" και ορατό ώστε να αντιληφθούν όλοι ότι δεν πρόκειται για μια απλή εφαρμογή των τεχνολογικών επιτευγμάτων της ανθρώπινης σοφίας , που θα βελτιώσει π.χ τις συνθήκες ζωής των λαών ή έστω θα δημιουργήσει συνθήκες "ευνομίας" ή "τάξης" σε χώρες όπου τα πολιτικά συστήματα έκτιζαν επι χρόνια ένα (Δείτε το βίντεο) ...
 οικονομικό , κοινωνικό, ηθικό "μπάχαλο", απολύτως όμως συμβατό με τα πρότυπα της "Νέας Εποχής". Προϊόν της ανθρώπινης σοφίας ήταν και η ανακάλυψη της πυρηνικής σχάσης και η διαχείριση της πυρηνικής ενέργειας.Όμως είδαμε ότι η χρήση των επιστημονικών κατακτήσεων σε αυτόν τον τομέα μετέτρεψαν τον πλανήτη σε μια "βόμβα" και μερικά κράτη σε διαχειριστές του "πυροκροτητή" της .

Σήμερα οι κατακτήσεις στον χώρο της τεχνολογίας της πληροφορικής έχουν παράξει τα κατάλληλα "προϊόντα" ώστε να μπορέσει η "παγκόσμια κυβέρνηση" να ξεπεράσει το μεγαλύτερο εμπόδιο στην δημιουργία της και αυτό δεν είναι άλλο απο την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Αν λοιπόν καταφέρουν να επιβάλλουν με κάθε μέσον και τρόπο την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" παντού, αμέσως θα έχουν μετατρέψει την ελευθερία σε ένα κεντρικά διαχειρίσιμο στοιχείο, το οποίο δεν θα χαρακτηρίζει ανθρώπινα πρόσωπα αλλά αριθμοποιημένα έμβια "τεμάχια" με προκαθορισμένους ρόλους και μέλλον. Αυτός είναι ο αληθινός ρόλος της πολυδιαφημισμένης και ελάχιστα περιγραφόμενης απο τις εξουσίες "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" της οποίας ο κόσμος προς το παρόν είναι "αθέατος".

 Στην παρούσα ανάρτηση θα δείξουμε την απόπειρα του κ. Κ.Χαρδαβέλα να παρουσιάσει μερικά στοιχεία απο αυτόν τον αναδυόμενο "Αθέατο κόσμο" του οποίου προς το παρόν αντιλαμβανόμαστε μόνο την δυσώδη οσμή

. Από το Ορθόδοξο παρατηρητήριο.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/03/2011 01:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο "Αθέατος κόσμος" της Κάρτας του πολίτη και της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης". ΒΙΝΤΕΟ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες