ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: Η Ελλάδα έχει τελειώσει για τους Έλληνες ! Το ξεβράκωμα της...

Γράφει ο Βετεράνος.
Εάν φτάσαμε σε τέτοιο ξεβράκωμα δεν πρέπει να μας σώσει κανείς ..Είμαστε άξιοι της τύχης μας Ένα τσούρμο ξυπόλυτοι λαθρομετανάστες με συνοδεία τα γνωστά φερέφωνα της Αριστεράς Ελίτ γνωστούς Μ.Κ.Ο με ζεστό μαύρο χρήμα επαγγελματίες αντιρατσιστές χωρίς να εφαρμοσθεί κανένας Ελληνικός νόμος οι γνωστοί δικηγόροι των τρομοκρατών Κουρτοβικ και Σια και επαγγελματιών διαδηλωτών Κωνσταντίνου και λοιπων συναφών επαγγελμάτων κατάφεραν αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε .

Η Ελλάδα έχει τελειώσει για τους Έλληνες !! Η Ελλάδα δεν θέλει και δεν επιθυμεί να έχει Έλληνες ανέργους όλοι στην πυρά δεν θέλει οι Έλληνες να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλα στους λαθρομετανάστες ΟΙ Έλληνες δεν δικαιούνται καλύτερη ζωή ρίξτε μια ματιά στην Κερατέα τα...
 ΜΑΤ σε παράταξη στην Υπατία ο Μαρινάκης του Ερυθρού Σταυρού; και ο άσχετος Παπουτσής να παρακαλάει τους λαθρομετανάστες ενώ ό ίδιος δίνει εντολές να χτυπάνε Έλληνες . Από κοντά η Αφρα Αλ Σαλέχ του Ιμπραήμ που μας απειλούσε να μην έχουμε νεκρό από τους λαθρομετανάστες και μαζί ο μεγάλος Υπουργός της Εθνικής Αμύνης Βενιζέλος που τρομάζει στην θέα των λαθρομεταναστών αλλά και των Τούρκικων Υποβρυχίων και απειλεί αξιωματικούς να μην αποκαλύψουν την γνωστή ιστορία !!

Τα παιδιά των Ελλήνων δεν δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν έχουν βιβλιάριο υγείας ενώ οι Εμείς έχουμε πληρώσει τα νοσοκομεία μας και οι λαθρομετανάστες πουλάνε τα φάρμακα που τα παίρνουν δωρεάν σχετική καταγγελία Βουλευτή του Πασόκ Κεδίκογλου Έλληνες έχουμε πόλεμο ετοιμαστείτε τα ύστερα του κόσμου ειναι εδώ, δεν έχουμε κυβέρνηση δεν έχουμε Έλληνες υπουργούς, έχουμε εντολοδόχους με μοναδικό σκοπό την διάλυση της Ελλάδος . Εμείς όμως Πατριώτες θα παλέψουμε όλοι .

 Οι προδότες της Πατρίδος θα πληρώσουν και το τίμημα θα είμαι βαρύ !
θα γίνουμε οι Εφιάλτες τους.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
 Εθνικά θέματα - Ελλάδα
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/10/2011 11:22:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: Η Ελλάδα έχει τελειώσει για τους Έλληνες ! Το ξεβράκωμα της..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες