ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: Περί μεταναστών και θολοκουλτούρας! Αφυπνισθείτε!

Οι παππούδες μας ήρθαν επειδή συρρικνώθηκε εδαφικά ο Ελληνισμός . Η Ινδία και το Πακιστάν συρρικνώθηκαν ; Η Ινδία φιλοδοξεί να γίνει η υπερδύναμη της Ασίας . Ξόδεψε και έκανε ατομική βόμβα . Στέλνει σε εμάς όμως τους φτωχούς της ! Το Πακιστάν ( με πάνω από 100 εκατομμύρια πληθυσμό ) ξόδεψε και έκανε ( και αυτό ! ) ατομική βόμβα . Τους φτωχούς του όμως τους εξάγει στην Ελλαδίτσα των 10 εκατομμυρίων !

Τί γίνεται εδώ ρε αδέρφια ; Ξυπνάτε ρε ! Γίναμε οι μαλθάκες της υφηλίου και όλοι γελάνε με εμάς ! Μας λένε ότι οι φουκαράδες οι λαθρομετανάστες έρχονται επειδή υπάρχουν καταπιεστικά καθεστώτα στον τόπο τους . Ε , και ;

Ας επαναστατήσουν ενάντια στους τυρράνους ! Τί είναι η Ελλάδα ; Η εύκολη λύση ; Ενώ και οι...
Σέρβοι τώρα είναι φτωχοί , δεν έρχεται ούτε ένας λαθρομετανάστης από Σερβία . Δεν είναι περίεργο αυτό ; Μήπως κάποιος "ενθαρρύνει" τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς να έρθουν ; Συζητιέται πλέον ανοιχτά στις πλατείες ότι τα λεφτά που πληρώνουν οι λαθρομετανάστες στους Τούρκους δουλεμπόρους προέρχονται από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας !

Ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει αυτόν που θα του πάρει την θέση εργασίας ! Και γιατί δεν φέρνουν Σέρβους ; Διότι είναι ίδιοι με εμάς και θα αφομοιωθούν . Ενώ οι ασιάτες διαφέρουν και θα γίνουν καρκίνωμα στην χώρα . Πακιστάν και Αφγανιστάν ταπεινώθηκαν από τον Μ. Αλέξανδρο . Και αυτοί Πακιστανούς και Αφγανούς μας φέρνουν .

Τυχαίο ;
Δεν νομίζω !

 Σχόλιο του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ.
Το λάβαμε με e-mail  από άγνωστο αποστολέα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/12/2011 11:59:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: Περί μεταναστών και θολοκουλτούρας! Αφυπνισθείτε!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες