ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τα συνθήματα υπέρ του Κ. Σημίτη!

Πρέπει να επευφημούμε τον Κ. Σημίτη με τα θερμότερα συνθήματα και όχι να τον αποδοκιμάζουμε. Και σας παρουσιάζουμε τα συνθήματα αυτά. Το Πάμε Λουκέτο έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία με τίτλο " Οδηγός για επιδοκιμασίες πολιτικών" , γιατί είναι κάθετα αντίθετο στις αποδοκιμασίες και στα γιουχαίσματα .

 Και πιστεύει ότι οι πολιτικοί είναι αυτοί που πρέπει να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι για να ζητάνε συγγνώμη και όχι εμείς στα σπίτια τους να τους ενοχλούμε και να τους χαλάμε τη διάθεση Εν πάση περιπτώσει τον Σημίτη πρέπει να τον χειροκροτάμε και αποθεώνουμε παντού, με διάφορα συνθήματα, πολύ απλά στη σύλληψή τους . Τα συνθήματα είναι τα εξής: Το πρώτο σύνθημα είναι το: " Σημίτης- Σημίτης".
Μην πείτε ότι δεν διακρίνετε καμιά έμπνευση και καμιά πρωτοτυπία. Είναι το σύνθημα που μπορεί να κάνει τον πρώην πρωθυπουργό να αναρωτηθεί πολλά. Καταρχήν έχει να το ακούσει τόσα χρόνια, που η συγκίνηση μπορεί ακόμα και να τον καταβάλει, να κλάψει από...
 συγκίνηση. Να αναρωτηθεί γιατί έγινε και πάλι σύνθημα. Θα καθίσει να το σκεφθεί το πράγμα , δεν γίνεται. Ένα άλλο σύνθημα είναι το "Τσουκάτος - Τσουκάτος ". Τι το καλύτερο να επιβραβεύονται μετά από τόσα χρόνια οι επιλογές για τους στενότερους συνεργάτες σου; "Τσουκάτος - Τσουκάτος " και μάλιστα εις διπλούν . Δηλαδή "Τσουκάτος - Τσουκάτος , Τσουκάτος - Τσουκάτος ". Καταλαβαίνετε τις αντιδράσεις του κ. Σημίτη.

Δεν γίνεται, θα αναγνωρίσει ότι ήταν ο καλύτερος φίλος του, σε κάθε στιγμή της ζωής του κοντά. Θα συγκινηθεί, δεν γίνεται, ο κόσμος το φωνάζει, δεν μπορεί να το αγνοήσει. Παρατηρείτε ότι τα συνθήματα είναι, όπως προαναφέρθηκε, πολύ απλά. Προς θεού όμως, απλά αλλά όχι ξενόφερτα συνθήματα τύπου "Ζίμενς - Ζίμενς ".

΅Οχι φυσικά και στα συνθήματα "ταμείου σημαντικά" , που αναφέρονται δηλαδή στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και του τύπου "Σημίτη γερά, φέρε τα λεφτά".

Είναι πολυακουσμένα συνθήματα και δεν έχουν καμιά αποδοτικότητα. " Σημίτης - Σημίτης " και "Τσουκάτος - Τσουκάτος " λοιπόν τα συνθήματα υπέρ του Κ. Σημίτη.
Για να μπορεί να τα φωνάζει και αυτός ο ίδιος ακόμα.Τ
ότε έχουμε και αποδοτικότητα των συνθημάτων 100%.

Από το Ελλάς πάμε λουκέτο.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/04/2011 06:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τα συνθήματα υπέρ του Κ. Σημίτη!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες