ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: Οικονομική Βουλγαροποίηση της Ελλάδος. Μην το κρύβετε πλέον!

Το πάτο δεν τον έχουμε δει ακόμα, όμως οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη με το οικονομικό τοπίο να είναι πλέον καταστροφικό. Τόσος μεγάλος Πόνος, τέτοια πείνα, τέτοια ανεργία, τόσες θυσίες και το αποτέλεσμα Οικονομική Καταστροφή.

 Όσα μέτρα και αν έλαβαν με τα μνημόνια και τις αόρατες προσαρτήσεις τους το αποτέλεσμα είναι ότι η οικονομία χρεοκοπεί με τρελούς ρυθμούς των 250 εκατομμύριων ανά μήνα.
Το Ποσό είναι εξωφρενικό, αν ... σκεφτεί κανείς ότι το κράτος δεν πληρώνει κανέναν εκτός λίγους δανειστές του και έχει αφήσει απλήρωτο τον εσωτερικό δανεισμό και τους προμηθευτές του. Η μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο. Τα έσοδα μειώνονται με εφιαλτικούς ρυθμούς. Και ενώ ο πάτος είναι πολύ βαθιά ακόμα έρχεται και η τριπλή υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Moody's. Η τριπλή υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την...
 Moody's. Πυροδοτεί μια σειρά εξελίξεων με απρόβλεπτες συνέπειες για την χώρα μας, το άμεσο διάστημα. Τα spreads έχουν «σαλτάρει» με ημερήσια άνοδο που αγγίζει το 13%, φαινόμενο που δεν είχαμε συναντήσει ούτε τις πρώτες ημέρες του Εθνικού μας Εξευτελισμού (προ μνημονίου εποχές). Το Χρηματιστήριο πλέον καταρρέει καθώς η πτώση παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες στήριξης αγγίζει 3% με τις τράπεζες να καταρρέουν.

Τα spreads των ελληνικών ομολόγων φτάνουν τις 950 μονάδες βάσης, σχεδόν στα επίπεδα δηλαδή της εποχής που από το ακριτικό Καστελλόριζο ο Πρωθυπουργός υπέγραφε το πρώτο Μνημόνιο με την είσοδο μας στο Μηχανισμό Διάσωσης. Πέστε στον λαό ότι ανάπτυξη θα υπάρξει μόνο με την είσοδο ξένων επενδύσεων στην παραγωγή…. όταν ο βασικός μισθός ημιαπασχόλησης θα ανέλθει στα 250€ ή 550 Ευρωδραχές. Όταν θα συμφέρει πλέον τους επενδυτές να φύγουν από την Βουλγαρία και να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Από το amynias
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/08/2011 08:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: Οικονομική Βουλγαροποίηση της Ελλάδος. Μην το κρύβετε πλέον!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες