ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η Αλβανική αστυνομία απέτρεψε διαδήλωση Αλβανών κατά του Βασίλη Μπολάνου στη Χειμάρρα.

Η πομπή δεκάδων αυτοκινήτων με συνθήματα και σημαίες που είχαν ξεκινήσει σήμερα το πρωί από το Ντουκάτι και άλλες περιοχές της Αυλώνας με προορισμό τη Χειμάρρα, εμποδίστηκε από την Αλβανική αστυνομία στο ύψος του Λογαρά, περίπου 30χλμ. πριν από την πόλη της Χειμάρρας.

Την πρωτοβουλία αυτής της διαδήλωσης ανέλαβε το «Kuvendi i Dukatit» (το κοινό του Ντουκάτι) για να δείξουν την αντίδραση τους προς τις δηλώσεις και τις προσπάθειες του Δήμαρχου Χειμάρρας και Γενικού Πρόεδρου της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνου που όπως λένε θέλει να ελληνοποιήσει την περιοχή και να αλλάξει την ιστορία τους.

Η διαδήλωση είχε προαναγγελθεί πριν από μία εβδομάδα ενώ σε προχθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη ο Μπολάνος είχε δηλώσει ότι δεν του είχε ζητηθεί άδεια για κάτι τέτοιο. Δεν είναι πρώτη φορά που...
 βλέπουμε πορεία Αλβανών από την Αυλώνα προς την Ελληνική περιοχή της Χειμάρρας , με τις επισκέψεις να εντείνονται σε προεκλογική περίοδο. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Δήμου Χειμάρρας, θέμα που «ανέδειξε» το Top Channel ενώ σίγουρα το θέμα σχετίζεται και με τις ερχόμενες τοπικές εκλογές.

 Οι τοπικοί παράγοντες αλλά και η Νομαρχιακή του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας αρνούνται να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Μπολάνου που κατεβαίνει με το συνεργαζόμενο τους κόμμα του Β. Ντούλε ΚΕΑΔ. Οι διαδηλωτές συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις της αστυνομίας που τους ζήτησαν να επιστρέψουν πίσω και το ψήφισμα που ήταν να διαβάσουν μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο της Χειμάρρας, διαβάστηκε εκεί μπροστά στις κάμερες. Μεταξύ άλλων το κείμενο αναφέρει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους Χειμαρραίους που τους θεωρούν αδέρφια αλλά με το δήμαρχο τους!

Από το Βορειοηπειρώτης
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/21/2011 10:38:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Η Αλβανική αστυνομία απέτρεψε διαδήλωση Αλβανών κατά του Βασίλη Μπολάνου στη Χειμάρρα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες