ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κέρκυρας, ομόφωνα στηρίζει τους λαθρομετανάστες απεργούς πείνας.

.....Το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας ομόφωνα ζητά από την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των μεταναστών απεργών πείνας, να προχωρήσει στη νομιμοποίηση,.....

......μετά από πρόταση της παράταξης "ΕΜΠΡΟΣ μ' εσένα για την Κέρκυρα"(ΣΥΡΙΖΑ), έχει ομόφωνα εκφράσει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των απεργών πείνας.....

Δείτε την ανακοίνωση:
Οι 300 μετανάστες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη έχουν ήδη ξεπεράσει τις 40 ημέρες απεργίας πείνας. Πολλοί απ' αυτούς βρίσκονται στο Νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση. Είμαστε στο και πέντε. Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να έχουμε μοιραίες ανεπίστρεπτες εξελίξεις οι οποίες θα είναι μια πραγματική ιστορική τραγωδία για τη χώρα. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει άμεσα πρωτοβουλία ώστε να ικανοποιηθούν θεμελιώδη αιτήματα των απεργών με την εξασφάλιση άδειας παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους. Επείγει η εξεύρεση λύσης.

Υπάρχουν περιθώρια για λύση με βάση την ισχύουσα σήμερα νομοθεσία. Αυτό το έχουν επισημάνει τόσο η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας όσο και η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, με τις προτάσεις που κατέθεσαν. Υπάρχει ανάγκη θεσμοθέτησης συνολικής ρύθμισης για τους μετανάστες που ζουν και εργάζονται στη χώρα. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει σχετική Πρόταση Νόμου. Είναι ώρες ευθύνης και ψυχραιμίας. Οι φωνές που στοχοποιούν οποιονδήποτε ως υποκινητή των απεργών θα ήταν απλά γελοίες, στη δεδομένη όμως κατάσταση είναι τραγικές. Η αδιαλλαξία, η επίδειξη πυγμής, οι φωνές που ακούστηκαν ακόμη και για βίαιη επέμβαση, είναι άκρως επικίνδυνες. Η χώρα μας δεν είναι αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Το τοίχος που υψώνει η συμφωνία "Δουβλίνο ΙΙ" πρέπει να σπάσει τώρα. Οι φράχτες, το καθεστώς παρανομίας, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, αντίθετα το οξύνουν.

Επισημαίνουμε ότι και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κέρκυρας, μετά από πρόταση της παράταξης "ΕΜΠΡΟΣ μ' εσένα για την Κέρκυρα", έχει ομόφωνα εκφράσει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των απεργών πείνας. Έναν αγώνα για αξιοπρεπή ζωή και για το αυτονόητο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των ανθρώπων, σε έναν κόσμο που τα κερδοσκοπικά κεφάλαια κινούνται ανεξέλεγκτα με ταχύτητα ηλεκτρικού ρεύματος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας ομόφωνα ζητά από την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των μεταναστών απεργών πείνας, να προχωρήσει στη νομιμοποίηση, αποσυνδέοντας την ανανέωση της άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων, σε συνθήκες μάλιστα καλπάζουσας ανεργίας, ώστε να μην μεταπίπτουν από το καθεστώς της νομιμότητας στο καθεστώς της παρανομίας, εξαιτίας της απροθυμίας των εργοδοτών να καταβάλουν τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ασφαλιστικές εισφορές.

corfu press
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/08/2011 06:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κέρκυρας, ομόφωνα στηρίζει τους λαθρομετανάστες απεργούς πείνας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες