ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου η Περιφέρεια Ηπείρου. Πρόσκληση συμμετοχής.

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει, μετά από πρόσκληση του Γραφείου του ΕΟΤ Λονδίνου και απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην έκθεση/εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στο εμπορικό κέντρο Westfield, από τις 19 ως τις 27 Μαρτίου.

 Η έκθεση επίσης παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας άμεσων προωθητικών ενεργειών (direct promotion), όπως παρουσιάσεις ελληνικών προορισμών και ταξιδιωτικών πακέτων από τουριστικούς πράκτορες για την άμεση τουριστική αξιοποίηση της εκδήλωσης. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού, να συμμετάσχουν στην έκθεση του Λονδίνου, είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε με διαφημιστικό υλικό, ή με άλλον τρόπο που θα προτείνουν. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να...
 επικοινωνήσουν με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, με την κα Δώρα Ζαμπέλη στο τηλέφωνο 26823-60256. Πρόκειται για μια αποκλειστικά Ελληνική διοργάνωση, μια Ελληνική Γιορτή στην καρδιά του Λονδίνου. Απευθύνεται στην Βρετανική αγορά τουριστών που αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυναμικό τμήμα των ομάδων-στόχων.

 Το Westfield London είναι το μεγαλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Ευρώπης με επισκεψιμότητα 500.00 Βρετανών εβδομαδιαίως, μεσαίας και ανώτερης κοινωνικο-οικονομικής τάξης. Η έκθεση δεν είναι μια τυπική τουριστική έκθεση, αλλά μια διαδραστική εκδήλωση με τη μορφή Θεματικού Πάρκου: Οι επισκέπτες του Ελληνικού Θεματικού Πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν σε μια βιωματική σχέση με τα εκθέματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα από τα εκθέματα/δρώμενα: • Προσομοίωση ελληνικής παραλίας: αμμουδιά, ειδικά video προβολής ελληνικών παραλιακών τοποθετήσεων. Οι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας beach soccer και λοιπά παιχνίδια παραλίας
• Ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και πόλων έλξης:
 • Greek Spa & Wellness: Χαλάρωση με μασάζ σε ελληνικά προϊόντα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο Greek Spa &  Wellness, παρακολουθώντας βίντεο παρουσίασης των ελληνικών κέντρων θαλασσοθεραπείας και spa.
 • Παιχνίδι αναρρίχησης σε εγκατεστημένο τοίχο αναρρίχησης, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά παιχνίδια
• Δοκιμή ελληνικών γεύσεων, τις οποίες θα επιμεληθούν κορυφαίοι αρχιμάγειρες, οινογνωσίες.
 • Κατάδυση και ομορφιές των ελληνικών βυθών.

Ο διαδραστικός χαρακτήρας της έκθεσης αναμένεται να επιτύχει βιωματική εμπλοκή των επισκεπτών σε δράσεις αυξάνοντας αισθητά την επικοινωνιακή επίδραση (impact) της ενέργειας. Παράλληλα, οι διοργανωτές έχουν ένα σχέδιο Οργανωμένης Προβολής και ενημέρωσης, το οποίο συμπεριλαμβάνει εξασφάλιση προβολής σε βρετανικά διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα (BBC, ITV, BBC World Reuters, CNBC, MTV, κ.α.), εξασφάλιση προβολής σε εθνικές και τοπικές βρετανικές εφημερίδες (Times, Guardian, Independent, Mail, Metro, Evening, κ.α., συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων τους), εξασφάλιση προβολής σε ραδιοφωνικούς σταθμούς( LBC, Capital, Heart FM, κ.α.), εξασφάλιση προβολής σε κορυφαίας επισκεψιμότητας ιστοσελίδες τουριστικού και ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος.

Το ελληνικό Θεματικό Πάρκο θα διαφημιστεί για 2 εβδομάδες στους 4 (White city, Holland park, Shepherds Bush, Notting Hill) κοντινότερους σταθμούς του υπόγειου σιδηρόδρομου, με την ανάρτηση αφισών 2μ Χ 1,5μ, κ.α.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/03/2011 08:40:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου η Περιφέρεια Ηπείρου. Πρόσκληση συμμετοχής."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες