ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Παγώνει προσωρινά την πώληση της Δωδώνης η Αγροτική Τράπεζα.

Κλείνει τώρα για να...ξανανοίξει στο προσεχές μέλλον το θέμα της πώλησης της Δωδώνης η Αγροτική Τράπεζα, όπως προκύπτει από απάντηση της διοίκησης της τράπεζας στο κάλεσμα της ΕΑΣ Ιωαννίνων να ξεκαθαρίσει επισήμως τις προθέσεις της για τη γαλακτοβιομηχανία.

Σε επιστολή του προς την Ένωση (που είναι και μέτοχος της εταιρείας), ο διοικητής της ΑΤΕ, Θεόδωρος Πανταλάκης αναφέρει ότι «μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία απόφαση οργάνου της τράπεζας αναφορικά με την απεμπλοκή της ΑΤΕ από τη "Δωδώνη Α.Ε.", ούτε ξεκίνησε ή υφίσταται σε εξέλιξη οποιαδήποτε διαδικασία κατάθεσης προσφορών για την αγορά των μετοχών της τράπεζας στην ως άνω εταιρεία».
Η απάντηση καταλήγει σημειώνοντας ότι «όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένα από τη...
διοίκηση της τράπεζας εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρου θέματος θα ενημερωθείτε έγκαιρα, τόσο εσείς, όσο και οι λοιποί μέτοχοι, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση για τα συμφέροντα της επιχείρησης, της ΑΤΕ και των λοιπών μετόχων της 'Δωδώνη Α.Ε.'» Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, βέβαια, από τα παραπάνω, η απάντηση δεν διαψεύδει την πρόθεση πώλησης του ποσοστού της ΑΤΕ στη Δωδώνη, αλλά ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κινηθεί η διαδικασία και όταν αυτό γίνει θα ενημερωθούν σχετικά οι υπόλοιποι μέτοχοι (δηλαδή οι Ενώσεις).

Η καθυστέρηση, όμως, στη δρομολόγηση της διαδικασίας ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, λόγω των έντονων αντιδράσεων που προκαλούνται από μία τέτοια εξέλιξη και του πολιτικού κόστους που θα επέλθει. Σε συνδυασμό, λοιπόν, με το γεγονός ότι η Δωδώνη είναι η μοναδική κερδοφόρα από τις αγροτοβιομηχανικές θυγατρικές της Αγροτικής –άρα οι τοπικές και όχι μόνο αντιδράσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες- και το ότι οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου «υπόσχονται» δυναμικές κινητοποιήσεις, υποχρεώνουν την ΑΤΕ να «παγώσει» για την ώρα το θέμα. Άλλωστε, υπάρχουν ήδη τα ανοικτά «μέτωπα» των ΕΒΖ και ΕΛΒΙΖ.

 Ωστόσο, οι απαιτήσεις της τρόικας και το τελεσίγραφο για άμεσο «ξεκαθάρισμα» του χαρτοφυλακίου της ΑΤΕ, καθώς και η τοποθέτηση του υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα (όπου απηύθυνε κάλεσμα στους συνεταιριστές να διεκδικήσουν όλες τις αγροτικές θυγατρικές της ΑΤΕ) δεν αφήνουν πολλά περιθώρια παρερμηνείας των προθέσεων της κυβέρνησης...

epiruspost.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/10/2011 10:10:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Παγώνει προσωρινά την πώληση της Δωδώνης η Αγροτική Τράπεζα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες