ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εγκαινιάστηκε ο νέος Συνοριακός Σταθμός Νίκης.

Τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του Συνοριακού Σταθμού Τελωνείου Νίκης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας εγκαινίασε ο Υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς το μεσημέρι της Τετάρτης (9/3/2011) συνοδευόμενος από τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα.

 Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος και παρέστησαν ο Πρόξενος της πόλης Μοναστήρι της FYROM Μάρκος Τριπολιτάκης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, οι τοπικές αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και τελωνειακοί υπάλληλοι. Ο κ. Δημήτρης Κουσελάς κατά την...
 ομιλία του υπογράμμισε πως «παρόλη τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων αλλά και o εκσυγχρονισμός του συνόλου των υποδομών των τελωνείων της χώρας, παραμένει για μας προτεραιότητα, ενώ η δημιουργία τέτοιων υποδομών στην περιφέρεια και ειδικότερα στην ακριτική Ελλάδα είναι καταλυτικής σημασίας». Παράλληλα, τόνισε πως «για τη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων, την εξάρθρωση των κυκλωμάτων λαθρεμπορίας και την ομαλή λειτουργία της αγοράς, οι έλεγχοι των φορτηγών οχημάτων και βυτιοφόρων που μεταφέρουν καύσιμα, τσιγάρα και αλκοολούχα τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από τη χώρα πρέπει να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση».

Τη σημασία της νέας διόδου στη σύσφιξη των διμερών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τη FYROM υπογράμμισε στην ομιλία της η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Δημήτρη Κουσελά γιατί όπως ανέφερε «με την επίσκεψη του στην περιοχή καταδεικνύει έμπρακτα το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη του ακριτικού αυτού τόπου».

«Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, κατέληξε η κα. Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, αναμένει τις προτάσεις και τη συνεργασία των φορέων της περιοχής, ώστε να εδραιώσουμε περαιτέρω την επιμέρους διασυνοριακή συνεργασία, προσφέροντας τη δυνατότητα στις ντόπιες επιχειρήσεις να διεισδύσουν με επιτυχία στις βαλκανικές αγορές».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/09/2011 06:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Εγκαινιάστηκε ο νέος Συνοριακός Σταθμός Νίκης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες