ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Έκδοση βιβλίου από τον Ιωάννη Μ. Ρούσσο.

Γράφει ο Οδυσσέας Επικουρίδης,
 Μαθηματικός- εκπαιδευτικός.
Έχω ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω ένα εξαιρετικό εκδοτικό νέο. Η εκτύπωση του βιβλίου του φίλου και συμπατριώτη μας που διδάσκει στην Αμερική, του Ιωάννη Νεοκλή Φιλάδελφου Μ. Ρούσσου, είναι πλέον γεγονός!

Το βιβλίο του οποίου πολλοί από σας έχετε ήδη διαβάσει αποσπάσματά στο διαδίκτυο, το βιβλίο που έκανε κάθε χριστιανό απολογητή να απορεί και να εξίσταται, βρίσκεται επί του πιεστηρίου. Η διάθεσή του θα αρχίσει γύρω στις 7 με 10 Μαρτίου 2011. Δεν θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και αυτό επειδή επί οκταετία παρακαλούσαμε εκδότες να μας το εκδώσουν αλλά φοβόντουσαν το κόστος και ότι θα είχαν παθητικό λόγω όγκου και περιεχομένου.
 Έτσι λοιπόν κυρίες και κύριοι... το εκδώσαμε μόνοι μας! Είναι μια...
 προσωπική εργασία απόρροια προσωπικής μελέτης και έρευνας πολλών ετών. Μόνο την βιβλιογραφία αν δείτε, θα καταλάβετε. Το ογκώδες βιβλίο αυτό 798 σελίδων σε μέγεθος Α4, είναι γραμμένο με αντικειμενικότητα, τεκμήρια, επιχειρήματα και βαθύ ορθολογισμό. Δίνει γερό έναυσμα ακόμα και στον πιο δύσπιστο αναγνώστη για να αλλάξει γωνία σκέψεως και να δει μπροστά του πράγματα που από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα δεν είχαν καν περάσει από τον νου του. Μη σας φανεί παράξενο αν μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου ανακαλύψετε με μαθηματική ακρίβεια πράγματα που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσατε να φανταστείτε.

Για να εκδοθούν τα γραπτά αυτά ώστε οι ενδιαφερόμενοι να τα έχουν με ευχέρεια μέσα στα σπίτια των, κάναμε κάθε προσπάθεια που περνούσε από το χέρι μας και έτσι να μπορέσει το βιβλίο αυτό να αποκτήσει εκτυπωμένη οντότητα και υπόσταση και μια περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη σας. Και μην ξεχνάτε: «Τα γραπτά στο χαρτί είναι που μένουν και τα έχουμε σαν αποδείξεις». Για μένα που γράφω αυτά τα λόγια, έχει αρχίσει να «ξημερώνει» στην χώρα μας, την χώρα που γέννησε την ελευθερία, την σκέψη, την έρευνα, την κρίση, την επιστήμη την φιλοσοφία και τόσα άλλα. Εσείς, καλείστε να μετατρέψετε το ξημέρωμα σε συνεχή ζωντανή ανατολή.

Οι πληροφορίες για το βιβλίο βρίσκονται στην σελίδα του Γιάννη Ρούσσου. Όσοι θέλετε να το αποκτήσετε σε κανονικό τόμο, μόλις πάτε στην ιστοσελίδα πατήστε πάνω στο εικονίδιο του βιβλίου για να διαβάσετε τον τρόπο παραγγελίας. Οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσω αυτού του e-mail που λάβατε τώρα, το οποίο είναι το: roussosbook@hellasforever.gr Ανήκει στον Ιωάννη Μ. Ρούσσο και το διαχειρίζεται ο χορηγός των ιστοσελίδων του.
Κανένα άλλο e-mail δεν είναι έγκυρο για την παραγγελία του συγκεκριμένου βιβλίου. Σας παρακαλούμε να το χρησιμοποιείτε μόνο για τις παραγγελίες του βιβλίου. Η διανομή των βιβλίων θα αρχίσει στις 7 με 10 Μαρτίου και θα τηρείται η σειρά προτεραιότητας λόγω του ότι κάθε εκτύπωση που κάνουμε γίνεται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων επειδή τα έξοδα για την εκτύπωση τέτοιου όγκου είναι τεράστια.

Καλό θα ήταν να γνωρίζαμε από τώρα τις παραγγελίες σας ώστε να προλαμβάνουμε τις επανεκτυπώσεις και να σας το αποστείλουμε το ταχύτερο δυνατόν. Σας αναμένουμε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 Hellas for ever.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/16/2011 07:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Έκδοση βιβλίου από τον Ιωάννη Μ. Ρούσσο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες