ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Άντε γειά σας" από την Cosmote. Μέχρι και τρία έτη καθαρών μισθών οι αποζημιώσεις.

Στοιχεία εθελουσίας εξόδου διαθέτει το πρόγραμμα κατάργησης 120 θέσεων εργασίας στον όμιλο της Cosmote, στο πλαίσιο προγράμματος βελτίωσης της λειτουργικής αποτελεσματικότητας της εταιρείας. Σύμφωνα με εσωτερική ενημέρωση που απέστειλε πριν λίγο η διοίκηση της εταιρείας, το πακέτο αποζημίωσης που θα λάβουν οι εργαζόμενοι “υπερβαίνει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά, δεδομένης της κρίσης και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και συνολικότερα ο επιχειρηματικός κόσμος”.

Στην ίδια ενημέρωση αναφέρεται ότι σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια δέσμη κινήτρων αποχώρησης και έχει ως στόχο “να εξασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους για την από κοινού λύση της συνεργασίας, στους εργαζόμενους που επηρεάζονται λόγω κατάργησης της θέσης τους”. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι που θα αποχωρήσουν από την εταιρεία θα λάβουν: - Τη νόμιμη αποζημίωσή τους με ...
βάση τα χρόνια προϋπηρεσίας τους - Από 8 έως 12 μισθούς, ανάλογα με την ηλικία τους, με την κλίμακα να ανεβαίνει ανάλογα με την ηλικία. Ειδικότερα, εργαζόμενοι ηλικίας άνω των 25 ετών θα λάβουν επιπλέον 8 μισθούς, 26-35 ετών 9 μισθούς, 36-45 ετών 10 μισθούς, 46-55 ετών 11 μισθούς και άνω των 55 ετών 12 μισθούς. - Επιπλέον 5-13 μισθούς, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του εργαζομένου και τον αριθμό παιδιών που έχει - 1-2 μισθούς αν επετεύχθη υψηλή βαθμολογία στην αξιολόγηση της τελευταίας διετίας.

 Το πρόγραμμα ευνοεί ιδιαίτερα μεγαλύτερους σε ηλικία εργαζομένους με παιδιά οι οποίοι μπορούν να λάβουν απολαβές που φτάνουν μέχρι και τα τρία έτη καθαρών μισθών. Ιδιαίτερα σημαντικές, εν μέσω κρίσης, είναι και οι υπόλοιπες παροχές του πακέτου, αφού η εταιρεία θα διατηρήσει μέχρι το τέλος του 2011: - Το ιδιωτικό πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης για τους εργαζόμενους και τα μέλη της οικογένειάς τους χωρίς κόστος για αυτούς - Τη σύνδεση κινητού τηλεφώνου σε προνομιακό εταιρικό πρόγραμμα -

Την κάλυψη δαπάνης φύλαξης τέκνων -Την δυνατότητα να λάβουν το σύνολο του συσσωρευμένου κεφαλαίου που τους αναλογεί στο εταιρικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, εφόσον συμμετέχουν σε τέτοιο.

 capital.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/03/2011 12:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Άντε γειά σας" από την Cosmote. Μέχρι και τρία έτη καθαρών μισθών οι αποζημιώσεις."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες