ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Επιβεβαίωση της βρωμιάς που μας κρύβουν για τη Λιβύη.... — Gordon Duff: Το ΙΣΡΑΗΛ παρεμβαίνει στη Λιβύη …Υπέρ του Καντάφι! ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε από τον Gordon Duff.

Ενώ το ελιμενισμένο “USS Kearsarge” περιμένει εντολές, 50.000 μισθοφόροι θα αναπτυχθούν κατά των ανταρτών.
Μαχητές της Αλ Κάιντα συμπεριλαμβάνονται στην Ισραηλινή Πολεμική ….βοήθεια (στον Καντάφι)!

 Με μια κίνηση που ξαφνιάζει όλους, αλλά στη Μέση Ανατολή (τα πάντα γίνονται, λένε) οι εμπειρογνώμονες, το Ισραήλ υποσχέθηκε στον για πάνω από 40 χρόνια δικτάτορα της Λιβύης, στον συνταγματάρχη Καντάφι, 50.000 στρατιώτες, για να τον ενισχύσει να συντρίψει τους αντάρτες, οι οποίοι επιδιώκουν την ανατροπή του δολοφονικού καθεστώτος του. Σύμφωνα με πηγές ειδήσεων μέσα από το Ισραήλ, τα μισθοφορικά στρατεύματα “πρόκειται” να προσληφθούν από ολόκληρη την Αφρική, όπως από την Ουγκάντα, από το Σουδάν, από το Τσαντ και από την  (Δείτε το βίντεο)...
Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, καθώς και από μαχητές της …..Αλ Κάιντα (!!!!!!!), που θα αναπτυχθούν κατά των διαδηλωτών και των δυνάμεων ανταρτών συμμετέχουν σήμερα σε σφοδρές μάχες, στην επί μια εβδομάδα αντεπίθεση, κατά της προσπάθειας ανατροπής του καθεστώτος της Λιβύης, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν χιλιάδες (Λίβυους). Κατά τις τελευταίες 72 ώρες, οι ηγέτες των ανταρτών, έχουν έρθει σε επαφή με τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, χώρες που έχουν υποσχεθεί βοήθεια και έχουν αναπτύξει τις δυνάμεις τους στη Μεσόγειο για ένα αποφασιστικό πλήγμα κατά του Καντάφι.

 Πρόσθετες δυνάμεις πεζοναυτών των ΗΠΑ, έχουν σταλεί για την ενίσχυση των καταδρομικών ομάδων (που βρίσκονται) στο (αεροπλανοφόρο) USS Kearsarge, ενώ πλοίο με επιθετικά ελικόπτερα, που περιμένει έξω από τη Τρίπολη (της Λιβύης) περιμένει εντολές για να αρχίσει τις πολεμικές αποστολές του. Ο εναέριος χώρος της Λιβύης είναι σήμερα ανοικτός όπως είναι τα λιμάνια της, και οι προβλήτες περιμένουν την ….προγραμματισμένη εισροή στρατιωτικής υποστήριξης από το ….Ισραήλ, (και αυτό φυσικά) αποτελεί σαφή παραβίαση των ….κυρώσεων του ΟΗΕ. Οι εξαγωγές πετρελαίου, από τις περιοχές που είναι στη κατοχή των ανταρτών συνεχίζονται, αλλά οι τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν, πράγμα που αποτελεί απειλή για την αμερικανική οικονομία.

 Αν και οι Ισραηλινοί σύμβουλοι και το προσωπικό των υπηρεσιών πληροφοριών έχουν εδραιωθεί για τον λόγο αυτόν στην Τρίπολη για κάποιο χρονικό διάστημα, υπάρχουν ερωτήματα για το κατά πόσον το καθεστώς του Καντάφι μπορεί να κρατήσει, έως ότου φτάσει σ’ αυτό σημαντική βοήθεια, ιδίως υπό το πρίσμα της αυξανόμενης πίεσης, για μια δυναμική επέμβαση των ΗΠΑ (….αναντίον του Καντάφι), που είναι ευρέως γνωστό ότι ζήτησαν, να επέλθει ένα απότομο τέλος στο καθεστώς Καντάφι, είπαν διάφορες πηγές από τη περιοχή!!!!!

«Οι ισραηλινοί στρατιωτικοί σύμβουλοι έχουν έχουν ήδη πάρει θέσεις (μάχης) και κατά πρώτο και κύριο λόγο οι ομάδες της Mossad, οι οποίες έχουν χρησιμοποιήσει από πολύ καιρό τη Λιβύη σαν ορμητήριο για ολόκληρη την Αφρική και δουλεύουν σκληρά για να ….αποκεφαλίσουν την ηγεσία των ανταρτών» ….!

ΠΗΓΗ: veteranstoday.com

Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/08/2011 07:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Επιβεβαίωση της βρωμιάς που μας κρύβουν για τη Λιβύη.... — Gordon Duff: Το ΙΣΡΑΗΛ παρεμβαίνει στη Λιβύη …Υπέρ του Καντάφι! ΒΙΝΤΕΟ"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες