ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

H μεγαλύτερη μαντολινάτα του κόσμου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η πρωτοβουλία για την δημιουργία της μεγαλύτερης μαντολινάτας έχει πάρει την οδό της υλοποίησής της. Ήδη, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγάλος , και σύντομα θα ανακοινωθεί ο χώρος (3ο Λύκειο Ηρακλείου) στον οποίο θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα οι δοκιμαστικές πρόβες με τα τραγούδια – θέματα τα οποία έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο μας.

Επίσης μπορείτε να δείτε και να μελετήσετε τα τραγούδια της μαντολινάτας και στο you tube : Το πρώτο τραγούδι είναι το «ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ» και το δεύτερο είναι η «ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ». Έχουμε έρθει σε επαφή και άμεση επικοινωνία με τον οργανισμό «WORLD GUINNESS RECORD ORG.” στην Μεγάλη Βρετανία και έχουν αποσαφηνιστεί και διεκπεραιωθεί όλες οι...
 λεπτομέρειες σχετικά με την επίτευξη του στόχου μας να καταρρίψουμε το ρεκόρ Guinness. Η επίτευξη του ρεκόρ θα είναι ένα μέρος της εκδήλωσης. Την ίδια βραδιά θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη εμφάνιση μιας ορχήστρας «Σύνολο Νυκτών και Tοξοτών Οργάνων Ηρακλείου» , τα μέλη του οποίου είναι επαγγελματίες μουσικοί καθώς και ερασιτέχνες και η οποία θα εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης υπό την διεύθυνση του κ. Μαρακομιχελάκη. Τέλος την παράσταση θα πλαισιώσουν και άλλα μουσικά σχήματα του νησιού μας(μαντολινάτες – σχήματα με μαντολίνο).

 Αιτήσεις συμμετοχής για την μεγαλύτερη μαντολινάτα του κόσμου μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mandolinguinessrecord@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6985 606113 αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

 Πληροφορίες μπορεί ο οποιοσδήποτε να βλέπει στην ομάδα στο face book «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».
Mε εκτίμηση Εμπνευστής,
υπεύθυνος σχεδιασμού, οργάνωση
Μιχάλης Μαρακομιχελάκης Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων,
παρουσίαση Γιώργος Βιτώρος

MANDOLIN GUINNESS WORLD RECORD

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/08/2011 06:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "H μεγαλύτερη μαντολινάτα του κόσμου στο Ηράκλειο Κρήτης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες