ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ενδιαφέρον και περίεργο δημοσίευμα βρίσκεται στα αποχαρακτηρισμένα UFO αρχεία του UK.

Στα πρόσφατα, αποχαρακτηρισμένα Εθνικά Αρχεία UFO στο Ηνωμένο Βασίλειο του Υπουργείο Άμυνας εντοπίστηκε ένα ενδιαφέρον, αρχείο από ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο εβδομαδιαίο World News,στης (15 Σεπτέμβρη του 1998 Τόμος 19 Αρ. 51) με μια ιστορία για το πώς η NASA ανίχνευσε και αποκωδικοποίησε ένα αγωνιώδες σήμα από ένα καταδικασμένο πλανήτη εκτός του δικού μας Γαλαξία.

Το σήμα εντοπίστηκε τον Ιανουάριο του 1998, αλλά αποκωδικοποιήθηκε μετά από πολλούς μήνες. Αναφέρετε ότι η NASA και οι εμπειρογνώμονες ότι έχουν υποκλέψει ένα διαγαλαξιακό μήνυμα κινδύνου από έναν εξωγήινο πολιτισμό που είχε ήδη κορυφωθεί και ήταν σε κατάρρευση. Το 80.000 χρόνων μήνυμα SOS ελήφθη και καταγράφηκε στα τέλη του Ιανουαρίου του 1998. Οι αστρονόμοι και εμπειρογνώμονες μπόρεσαν και βρήκαν το κλειδί για να αποκρυπτογραφήσουν τη γλώσσα που τους επέτρεψε να μεταφράσουν το μήνυμα έκκλησης για βοήθεια.
 Στο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παγκόσμιος τύπος έχει σιωπήσει ύποπτα σχετικά με το ...
εκπληκτικό μήνυμα, αν και είχαν προγραμματιστεί εκθέσεις για δημοσίευση σε δύο επαγγελματικά περιοδικά, αστρονομίας. Σύμφωνα με μια υψηλή θέση πηγή της NASA στο Χιούστον, αναφέρετε ότι ο ρώσος επιστήμον Victor Yulakow που ηγείται στα Ηνωμένα Έθνη της έρευνας και που ήταν στην ερευνητική ομάδα που λειτουργούσε 50 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας ανάφερε ότι το μήνυμα προήλθε από ένα σημείο πέρα από το γαλαξία και εστάλη από ένα πολιτισμό όχι πιο προχωρημένο από τον δικό μας εδώ στη Γη.

"Το απλό γεγονός ότι έχουμε λάβει και αποκωδικοποιήσαμε το μήνυμα αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η γνώση και η τεχνολογία τους ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, μέσα στις δυνατότητές μας." ανάφερε ο Δρ Kulakov. " Πιστεύουμε ,ότι ο θάνατος του πολιτισμού τους, δεν ήταν το αποτέλεσμα κάποια κοσμική καταστροφή. Ήταν το αποτέλεσμα κατάρρευσης του πολιτισμού τους, ενδεχομένως με πυρηνικά όπλα. " Ο Δρ Kulakov κατηγορηματικά αρνήθηκε να παράσχει είτε αντίγραφο του μηνύματος, και στοιχεία προκειμένου να προσδιοριστούν τη ακριβή θέση του καταδικασμένου πλανήτη.

Όποιο και αν ήταν, το τέλος τους, προφανώς δεν είχαν κανένα μέσο για να εκκενώσουν τον υπόλοιπο πληθυσμό. Τα διαπλανητικά ταξίδια ήταν στη διάθεσή τους, αλλά μόνο σε πολύ περιορισμένο επίπεδο. ''Το μήνυμα καθιστά σαφές ότι ήταν παγιδευμένοι στο κόσμο τους" είπε ο Δρ Kulakov.

WebUFONews-huforc.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/16/2011 08:18:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ενδιαφέρον και περίεργο δημοσίευμα βρίσκεται στα αποχαρακτηρισμένα UFO αρχεία του UK."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες