ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σκοπιανή προπαγάνδα τώρα και μέσω web radio!

Όχι ένας, αλλά δύο διαδικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί των γιαλαντζί "Μακεδόνων" άρχισαν να εκπέμπουν στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, εδώ και μερικές μέρες! Διαφημίζονται μέσα από τα ιστολόγια iliden  και aegeanmacedonianculture  τα οποία εμφανίζονται στην Ελληνική γλώσσα και παραπλανούν τους αδαείς, περνώντας την προπαγάνδα τους περί "μακεδονικής μειονότητας"), ως
"Οι Πρώτοι Μακεδονικοί Ραδιοσταθμοί στην Ελλάδα", που δημιουργήθηκαν από "Μακεδόνες" ακτιβιστές (!!!) της Ελλάδας.

Το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι το  macedonianculture.listen2myradio ενώ το δεύτερο με τίτλο Voden Makedonsko Radio  εδρεύει στην οδό Κανάρη 8, στους Άγιους Ανάργυρους της Αθήνας, το οποίο δημιουργήθηκε στις 26-5-2010 και έχει ημερομηνία λήξης στις 25-5-2012, ενώ μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, απέκτησε πελάτες τους σφετεριστές της Ελληνικής ιστορίας και κληρονομιάς.
Ήρθαμε σε τηλεφωνική επαφή με την εν λόγω εταιρεία, η οποία μας πληροφόρησε ότι γνωρίζει το...
 ποιόν του ραδιοφωνικού σταθμού, ωστόσο δε μπορεί να κάνει διαφορετικά.. άλλωστε όπως μας είπαν, "η Ελλάδα πουλήθηκε, αυτό είναι το λιγότερο!" Εταιρεία έχουν οι άνθρωποι, χρήματα θέλουν να βγάλουν, τους είναι αδιάφορο από πού προέρχονται και πού αποσκοπεί ο ραδιοφωνικός σταθμός..

Στην περίπτωση των σφετεριστών της ιστορίας μας, και γνωρίζοντας πώς λειτουργεί η προπαγάνδα τους, δεν θα μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση εάν πίσω από όλα κρύβεται για μια ακόμη φορά το Ουράνιο Τόξο με τη βοήθεια της Σκοπιανής διασποράς Αμερικής και Καναδά, που εργάζονται σκληρά να πείσουν για την ύπαρξη "Μακεδονικής μειονότητας", τόσο με τη δημιουργία πολιτικού κόμματος, με την έκδοση εφημερίδας και τώρα με τη δημιουργία και ραδιοσταθμών.

Ας γνωρίζουν ωστόσο πως έχουν γνώσιν οι φύλακες..

*Οι σύνδεσμοι των ιστολογίων και ραδιοσταθμών δίνονται ανενεργοί για ευνόητους λόγους.

Από το Μακεδονία Γη Ελληνική.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/02/2011 01:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Σκοπιανή προπαγάνδα τώρα και μέσω web radio!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες