ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Είπε η Υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου στο Ράδιο 9...

-Για το έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας:
«Είναι συγκλονιστικό και ως πολίτης και ως πολιτικός εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου αλλά κυρίως την ανησυχία μου. Η εγκληματικότητα έχει υπερβεί κάθε όριο τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και οι προσπάθειες που γίνονται, είναι πολύ σημαντικές και πρέπει να συνεχιστούν. Οι περιστάσεις απαιτούν εγρήγορση και γρηγοράδα που δεν είχαμε δείξει ως χώρα ποτέ στην πρόσφατη ιστορία».

- Για τις δηλώσεις της Υπ. Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου:
«Έχουμε πολύ στενή συνεργασία με την Υπ. Παιδείας. Δεν θα υποπέσω σε αυτό το σφάλμα γιατί όσο καλά και αν την γνωρίζω την Άννα Διαμαντοπούλου ή οποιονδήποτε άλλο συνάδελφο, δεν είναι σωστό να ερμηνεύω λόγια άλλων στελεχών ή του ίδιου του Πρωθυπουργού. Αυτό που διαμήνυσε ο Πρωθυπουργός ότι ‘’ εγώ θα πάω με τους πρόθυμους’’ εννοώντας και εκείνους τους πρόθυμους μέσα στο πολιτικό κόσμο να σηκώσουν το πολιτικό βάρος αποφάσεων για την επιβίωση του έθνους και της χώρας και με τις..
 κοινωνικές εκείνες δυνάμεις που είναι πρόθυμες μέσα στην κοινωνία. Αυτό τα λέει όλα… Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και στελέχη όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Ανδρέας Λοβέρδος λένε την γνώμη τους. Μπροστά μας είναι πολύ σημαντικές (εξελίξεις) και δεν εννοούσα εκλογές».

-Για το αν ανήκει στην ομάδα των προθύμων:
«Δεν το συζητώ και με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος. Η στήριξη στον Πρωθυπουργό και στις πρωτοβουλίες που παίρνει και το οικονομικό επιτελείο και όλα τα υπουργεία πρέπει να είναι ομόθυμη».

-Για τις συγχωνεύσεις σχολείων :
«Υπάρχει και ένα κόστος στις συνενώσεις των σχολείων. Το παίρνω ευχαρίστως όταν πιστεύω μέσα μου, στη συνείδησή μου, ότι υπάρχουν λόγοι σοβαροί παιδαγωγικοί και αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού στην Παιδεία. Το έκανα παίρνοντας το πολιτικό κόστος. Στις 1930 περίπου συνενώσεις σχολείων, έχουμε και 100 περιπτώσεις που υπάρχει είτε πολύ έντονη διαμαρτυρία, είτε γκρίνια είτε παράπονο. Θα γίνουν ορισμένες διορθώσεις, έχουν δίκιο οι άνθρωποι αλλά το κόστος θα το πάρουμε».

- Για την αντίθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου στις συγχωνεύσεις σχολείων:
 «Ο κύριος Πάγκαλος στηρίζει τις ενώσεις, το έχει πεί ευθαρσώς και ο ίδιος και θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα με τον κο Πάγκαλο».

- Για το αν είναι ευχαριστημένη με το επίπεδο παιδείας στην Ελλάδα:
«Όχι βέβαια και γι’ αυτό το λόγο κάνουμε τεράστιες προσπάθειες. Έχω μία φιλοδοξία όταν θα φύγω, γιατί θα φύγουμε όλοι οι πολιτικοί, κάθε μέρα που ξυπνάμε πρέπει να το θυμόμαστε αυτό. Από όλες τις προσπάθειες, όχι απλώς να σημαίνει κάτι που είναι μία φιλοδοξία όλων των πολιτικών που θέλουν να συνδέσουν το όνομά τους με κάποιο έργο, αλλά να συνεχίσουν ορισμένα από αυτά. Αν κάνουμε τώρα 5 πράγματα ως ηγεσία, είναι πολύ σημαντικό και αυτά τα 5 να τα παραλάβει η επόμενη ηγεσία αυτής της κυβέρνησης ή κάποιας άλλης, να διορθώσει στραβά και να τα πάει παραπέρα. Για την Παιδεία, πρέπει να συνεννοηθούμε στο ελάχιστο τα κόμματα».

- Για τη συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αν αυτό σημαίνει εκλογές:
 «Δεν είναι ο ‘’γαλατάς’’ των εκλογών. Δεν μπορώ να ξέρω αν στο μεσοπρόθεσμο διάστημα κλπ αλλά για το άμεσο μέλλον δεν είναι στις προθέσεις του Πρωθυπουργού. Το έχει δείξει και το έχει πει ευθαρσώς».

-Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού:
«Δεν θα υποκαταστήσω τον πρωθυπουργό σε καμία περίπτωση. Τη γνώμη μου θα επιφυλαχθώ να την πώ στον ίδιο τον Πρόεδρο, τα στελέχη που τον περιβάλλουν και στα όργανα».

 radio9.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/10/2011 08:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Είπε η Υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου στο Ράδιο 9..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες