ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εκτακτο Συµβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.--- Στο τραπέζι των αρχηγών συναίνεση-εκλογές.

Σκληρό πόκερ µε ζητούµενο τη συναίνεση µεταξύ των πολιτικών κοµµάτων για την έξοδο της χώρας από την κρίση αναµένεται να παιχτεί σήµερα στοέκτακτο Συµβούλιο ΠολιτικώνΑρχηγών, που συγκαλείται υπό τον Κάρολο Παπούλια.

Πρόκειται για µια πρωτοβουλία υψηλού πολιτικού ρίσκου για την κυβέρνηση καθώς σε περίπτωση κατά την οποία η συνεδρίαση δεν καταλήξει σε κάποιο θετικόαποτέλεσµα, ο Πρωθυπουργός πρέπει να επιλέξει ποιες θα είναι οι επόµενες πολιτικές κινήσεις του – παρά το γεγονός ότι όλα τα κυβερνητικάστελέχη διέψευδαν το ενδεχόµενο πρόωρων εκλογών. Πάντως, στη διάρκεια µαραθώνιας σύσκεψης που συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός µε την επικοινωνιακή οµάδα της κυβέρνησης αµέσως µετά την ...
επιστροφή του από το Παρίσι, ο κ. Παπανδρέου φέρεται να διαβεβαίωσε ότι στόχος του Συµβουλίου είναι η ενηµέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις και η καταγραφή των θέσεών τους για τα θέµατα της οικονοµίας.

Ο Πρωθυπουργός – έλεγαν οι ίδιες πηγές – δεν σκοπεύει να… απειλήσει µε εκλογές ή δηµοψήφισµα και η πρόθεσή του περιορίζεται στο να πεισθεί πρωτίστως η αξιωµατική αντιπολίτευση για την αναγκαιότητα της συναίνεσης. Σύµφωνα µε τις πληροφορίες, επιδίωξη της κυβέρνησης είναι σε περίπτωση που ο κ. Σαµαράς παραµείνει αµετακίνητος στην άρνησή του να στηρίξει τα µέτρα της κυβέρνησης, να καταγραφείη ασυµφωνία του αλλά και ταεπιχειρήµατά του στα επίσηµα πρακτικά που θα κρατηθούν από την Προεδρία, κάτι που γίνεται άλλωστε σε όλατα πολιτικά συµβούλια. Ενδεχοµένως, έλεγαν κυβερνητικές πηγές, οΠρωθυπουργός να αξιοποιήσει αυτό το χαρτί στις διαπραγµατεύσεις µε την τρόικα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αρχές Ιουνίου, προκειµένου να πείσει τους εταίρους µας ότι εξάντλησε κάθε περιθώριο για την επίτευξη εθνικής συναίνεσης.

Στη χθεσινή σύσκεψη ο Πρωθυπουργός αντάλλαξε απόψεις µε τους συµµετέχοντες (Ραγκούσης, Ρέππας, Παπακωνσταντίνου, Γερουλάνος, Πετσάλνικος, ∆ρούτσας, Αθανασάκης, Βάρτζελη, Θέος) σχετικά µε τους σηµερινούς χειρισµούς του και – σύµφωνα µε τις πληροφορίες – άπαντες επέµειναν ότι σε καµία περίπτωση η κυβέρνηση δεν πρέπει να είναι εκείνη η πολιτική δύναµη που θα θέσει ζήτηµα εκλογών. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Παρ’ όλα αυτά, µετά την αναγγελία της συνάντησης άρχισαν να διακινούνται διάφορα σενάρια µπροστά στο ενδεχόµενο το Συµβούλιο των Αρχηγών να καταλήξει σε αδιέξοδο.

Για παράδειγµα, πολιτικοί παράγοντες εκτιµούν ότι ενδεχοµένως ο Πρωθυπουργός, αισθανόµενος ότι έχει εξαντλήσει κάθε µορφής πίεση προς την αντιπολίτευση, να οδηγήσει τη χώρα σε κάλπες. Αλλο σενάριο αφορούσε την αναθέρµανση της πρότασης για διενέργεια δηµοψηφίσµατος, ενώ τρίτο σενάριο ήθελε τον Πρωθυπουργό να εξετάζει και το ενδεχόµενο να ενσωµατώσει στο κυβερνητικό σχήµα προσωπικότητες από τον χώρο τηςοικονοµίας, αποδεκτές από όλα τα πολιτικά κόµµατα.

Οπως όλα δείχνουν, πρωταρχικός στόχος του σηµερινού κρίσιµου ραντεβού στην Προεδρία της ∆ηµοκρατίας είναι να πεισθεί ο πρόεδρος της Νέας ∆ηµοκρατίας Αντώνης Σαµαράς να συναινέσει στην υιοθέτηση των αναγκαίων µέτρων, που θα εξασφαλίσουν τη συνέχιση της οικονοµικής βοήθειας προς την Ελλάδα. ∆εν είναι τυχαίο, έλεγαν κυβερνητικές πηγές, ότι η συνάντηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών συγκαλείται µε φόντο τις δηλώσεις του υπουργού Οικονοµικών της Ολλανδίας ότι αν δεν συναινέσει η αξιωµατική αντιπολίτευση δεν θα µας δοθεί η 5η δόση του δανείου, την προειδοποίηση της επιτρόπου Μαρίας ∆αµανάκη για έξοδο από το ευρώ, τις επαφές Παπανδρέου στο Παρίσι, αλλά και τις εντεινόµενες διαµαρτυρίες µε συγκεντρώσεις των πολιτών.

Κυβερνητικές πηγές έλεγαν χθες ότι «πρόκειται για µια ύστατη προσπάθεια του Πρωθυπουργού να πετύχει συναίνεση»,προσθέτοντας ότι ο κ. Σαµαράς έχει ενηµερωθεί ήδη από την τρόικα για τα πραγµατικά δεδοµένα αλλά και τους όρους που τίθενται για συνέχιση της οικονοµικής στήριξης.

Παρόντες Παπακωνσταντίνου - Δρούτσας
 Ολα τα δεδοµένα γύρω από τις προοπτικές της οικονοµίας, θα παρουσιάσει ενώπιον του συνόλου – αυτή τη φορά – των πολιτικών αρχηγών ο Πρωθυπουργός δίνοντας έµφαση στα σενάρια που εξυφαίνονται τις τελευταίες ηµέρες για έξοδο της χώρας µας από το ευρώ. Γι’ αυτό, παρόντες στην συνεδρίαση θα είναι και ο υπουργός οικονοµικών Γ. Παπακωνσταντίνου και ο υπουργός Εξωτερικών ∆. ∆ρούτσας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΟΥΛΑ ΚΕΧΑΓΙΑ
 tanea.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/27/2011 09:45:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

2 σχόλια for "Εκτακτο Συµβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.--- Στο τραπέζι των αρχηγών συναίνεση-εκλογές."

 1. Ανώνυμος

  Βρε παιδία μας δουλεύετε; Ο Παπανδρέου χτες μετά την συνάντηση με την κ Κλίντον πήρε εντολή και ζήτησε (ή απαίτησε;)από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον εξυπηρετήσει για να σωθεί από το εγκληματικό αδιέξοδο που έφτασε τη χώρα. Ο Παπανδρέου θέλει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας για να σώσει το τομάρι του και δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο κ Παπούλιας στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Το όλο κόλπο είναι να εκβιάσουν τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει συνυπεύθυνος για εγγκλήματα που μόνος του διέπραξε ο κ Παπανδρέου για να πάρει άφεση αμαρτιών. Παίζεται πολύ βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι τις τελευταίες μέρες από τον Παπανδρέου με τη βοήθεια, δυστυχώς, του κ Παπούλια.

 2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ.
  ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΝΟΩ) ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

  ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ.... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΕΓΜΕΝΗ" ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
  admin

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες