ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου.

Από τη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο στη χθεσινή του συνεδρίαση :

1. Ενέκρινε την πρόσληψη Νομικού Συμβούλου, με σχέση έμμισθης εντολής, για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
2. Κατάργησε τον ειδικό λογαριασμό «Ιατρική Αντίληψη και Ασφάλιση» και ενέκρινε άνοιγμα νέου Προνοιακού λογαριασμού της Π.Ε. Άρτας, στον οποίο και θα μεταφερθεί το αντίστοιχο οικονομικό υπόλοιπο.
3 Συμπλήρωσε την αριθμ. 2/7/31-1-2011 απόφαση του...
 Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφορικά με τη θέσπιση παγίων χορηγημάτων καθαριότητας για τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Άρτας.

4) Αποφάσισε, στη βάση του σχεδιασμού μέτρων και έργων για την αντιπλημμυρική προστασία στην Ήπειρο:
α) την εκπόνηση μελετών από το αρμόδιο Υπουργείο για την επίλυση των πλημμυρικών προβλημάτων στο Λεκανοπέδιο και στις λοιπές προβληματικές περιοχές της Περιφέρειας Ηπείρου.
 β) να ζητήσει την ενίσχυση των ΓΟΕΒ και των ΤΟΕΒ, από την Πολιτεία και σε κάθε περίπτωση τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων στην τοπική Αυτοδιοίκηση, με πόρους για να επιτελέσουν έργο.
γ) να ζητήσει την άμεση και πλήρη αποζημίωση των πληγέντων
δ) την λήψη μέτρων για την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί, όπως αναστολή δόσεων δανείων, ασφαλιστικών εισφορών κ.λ.π.

5) Αποφάσισε την άρση της απαλλοτρίωσης που είχε κηρυχθεί με την αριθμ. 56/2010 απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Ν.Α Θεσπρωτίας, με σκοπό την κοινωφελή χρήση δημοτικού σχολείου στην 1η Πολεοδομική Ενότητα Λαδοχωρίου – Γραικοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας, ιδιοκτησίας Βασιλείου Γούλα, ώστε πλέον να επιβληθεί από τον αρμόδιο Δήμο Ηγουμενίτσας, στον οποίο έχει μεταφερθεί η σχετική αρμοδιότητα (σχολική στέγη, απαλλοτρίωση οικοπέδων για την σχολική στέγη κ.λ.π. άρθρο 94 Ν. 3852/2010)
 6) Έλαβε απόφαση, που αφορά στην κατασκευή προσθήκης πενταόροφου κτιρίου Νοσηλευτικών Μονάδων στο Π.Γ.Ν.Ι. και σε επόμενη συνεδρίασή του θα συζητήσει το γενικότερο θέμα των συστημάτων Υγείας, που αυτή τη στιγμή ευρίσκεται σε εκτενή διαβούλευση.
7) Eνέκρινε την προένταξη έργων στο Πρόγραμμα Κ.Α.Π. Περιφέρειας Ηπείρου για το έτος 2011, τα οποία αφορούν πολιτιστικές δράσεις και διοργάνωση – συμμετοχή σε ημερίδες, εκθέσεις , συνέδρια και λοιπές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και των Περιφερειακών Ενοτήτων (Π.Ε.). Οι επιμέρους δράσεις της κάθε Π.Ε. θα εγκρίνονται από την Οικονομική Επιτροπή.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/26/2011 06:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες