ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ελεύθερη Κυριακή: "Ο λαός πρέπει να μετατρέψει την αγανάκτηση σε πρακτικά αιτήματα".

Ο ελληνικός λαός επιτέλους αντέδρασε και αποφάσισε να βγει ειρηνικά στις πλατείες της χώρας για να εκφράσει την αγανάκτηση του. Τώρα όμως πρέπει να βρει τον τρόπο να μετατρέψει την αγανάκτηση του σε αιτήματα και να πιέσει μέχρι να δικαιωθούν αυτά.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με αποτυχία του πολιτικού συστήματος. Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με λάθος πολιτικές αποφάσεις που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Εχουμε να κάνουμε με εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα. Εχουμε να κάνουμε με δωροδοκίες, μίζες, συγκαλύψεις, παραπληροφόρηση. Εχουμε να κάνουμε με καταπατητές του νόμου και του ελληνικού Συντάγματος. Εχουμε να κάνουμε με ...
κοινούς κλέφτες και προδότες. Ο ελληνικός λαός πρέπει να απαιτήσει την τιμωρία όλων αυτών. Πρέπει να κατασκηνώσει έξω από τον Αρειο Πάγο και να μην φύγει μέχρι οι επίορκοι δικαστές να κάνουν το καθήκον τους.

Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν.Αλλιώς ο ελληνικός λαός πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση που πηγάζει από την τελευταία διάταξη του Συντάγματος: Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να σωθεί αν δεν μπουν φυλακή οι υπεύθυνοι για τη διόγκωση του χρέους.Μόνο όταν μπουν φυλακή αυτοί που τα πήραν θα αποδειχθεί αυτόματα και η ενοχή αυτών που τους δωροδόκησαν(SIEMENS, γερμανικές εταιρείες όπλων κλπ).Μόνο τότε θα αποδειχτεί ότι το χρέος είναι προιόν απάτης.Θα δούμε τότε ποιοι είναι οι κλέφτες και τεμπέληδες όπως μας κατηγορούσαν. Μόνο αφού καθαρίσουμε από αυτή τη συμμορία που λυμαίνεται τη χώρα τόσες δεκαετίες θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας. Ηρθε η ώρα να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Γι' αυτό καλούμε τον ελληνικό λαό να ασκήσει πίεση εκεί που πρέπει.Δεν έχει νόημα να φωνάζεις στον κλέφτη πως είναι κλέφτης.Στον δικαστή πρέπει να φωνάζεις που δεν πιάνει τον κλέφτη.

ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ -
ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 9:00ΠΜ

Ελεύθερη Κυριακή.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/30/2011 04:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ελεύθερη Κυριακή: "Ο λαός πρέπει να μετατρέψει την αγανάκτηση σε πρακτικά αιτήματα"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες