ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ευ. Βενιζέλος: "Χρειάζεται εθνική συστράτευση, ενότητα και πανστρατιά".

«Δεν αρκεί ο παραδοσιακός πολιτικός αντίλογος», σημείωσε ο υπουργός Αμυνας στη Βουλή.
«Σε συνθήκες πραγματικού οικονομικού πολέμου χρειάζεται εθνική συστράτευση, ενότητα, πανστρατιά. Και αυτό είναι σημαντικότερο από την συναίνεση και την διακομματική συνεννόηση που μακάρι να αρκούσε», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Ευ. Βενιζέλος στη Βουλή.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις προμηθειών, έργων και υπηρεσιών στον τομέα της άμυνας και ασφάλειας, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι «χρειάζεται εθνική ενότητα και πολιτειακή συμφωνία». «Είναι η ώρα της συνευθύνης και αυτό δεν σημαίνει κυβερνήσεις συνεργασίας, αλλά διαρκή συνεννόηση για όλα τα θέματα στο ...
υπάρχον θεσμικό πλαίσιο», διευκρίνησε. Η παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας είχε μια ακόμα πτυχή: «Οταν προσφεύγεις ως χώρα σε διεθνείς οργανισμούς και στους ευρωπαίους εταίρους για να δανειστείς, πρέπει να έχεις ετοιμότητα και εγρήγορση, προκειμένου να μην μετατραπεί αυτό σε μείωση του σκληρού πυρήνα εθνικής και αμυντικής κυριαρχίας», είπε και «διεμήνυσε» ότι «αν κάποιος διεθνώς λάβει λάθος μήνυμα, θα έχει κάνει μια επικίνδυνη παρεξήγηση».

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε υπό συνθήκες πραγματικού οικονομικού πολέμου και δεν αντιμετωπίζουμε μια συμβατική, οξεία οικονομική κρίση. «Το δυσθεώρητο ύψος του δημοσίου χρέους μάς έχει φέρει σε δραστική μείωση της δημοσιονομικής κυριαρχίας. Αυτό αγωνιζόμαστε να αντιμετωπίσουμε», σημείωσε. «Χρειάζεται συστράτευση και πανστρατιά. Αν πιστεύουμε ότι μέσα από τον συνήθη πολιτικό και κομματικό αντίλογο θα λύσουμε το πρόβλημα, κάνουμε μεγάλο λάθος. Δεν είναι λύση οι εκλογές. Βεβαίως στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά αυτό πρέπει να αποφευχθεί», συμπλήρωσε.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση ψτου προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος επανέλαβε ότι επιβάλλεται «η συμμετοχή όλων μας». «Δεν μπορείτε μόνοι σας. Θα πάμε σε συνευθύνη. Και ο καθένας ας έχει το θάρρος να επωμιστεί τις ευθύνες του», κατέληξε.

 tovima.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/25/2011 05:02:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ευ. Βενιζέλος: "Χρειάζεται εθνική συστράτευση, ενότητα και πανστρατιά"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες