ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: "Αμερική Αμερική, είσαι μια χώρα τραγική. --- Και μη χειρότερα"...

Γράφει ο Γ. Καλαμίτσης.
Τέλη της δεκαετίας του ’60 και ο τότε σταρ του τραγουδιού Γιώργος Κοινούσης, τραγουδούσε ένα τραγούδι που ξεκινούσε με τον στίχο «Αμερική Αμερική, είσαι μια χώρα μαγική»… Λέγοντας «Αμερική», δεν εννοούσε την ήπειρο, αλλά τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κι είναι πράγματι πάμπολλα τα μαγικά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ.

Τα περισσότερα, όμως, είναι απλές συμπτώσεις. Οταν, κάποια στιγμή, ο Μπιλ Κλίντον αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει Παλαιστινιακό Κράτος, λίγοι έδειξαν να ενοχλούνται. Και πρέπει να ήταν εντελώς συμπτωματικό το ότι, λίγες ημέρες μετά, η Μόνικα Λεβίνσκι βρήκε στην ντουλάπα της ένα λερωμένο μπλε φόρεμά της, θυμήθηκε από πού είχε προέλθει ο λεκές και το ανακοίνωσε: ...

Ο λεκές ήταν από σπέρμα του Προέδρου των ΗΠΑ! Αυτό που ακολούθησε ήταν αυτό που εμείς οι Ελληνες χαρακτηρίζουμε ως «Χαμός στο ίσιωμα». Τα ΜΜΕ κάναν Πάσχα! Και πέραν από τις διαδικασίες, τις απολογίες, τις συγγνώμες κι όλα τα τέτοια, είχαμε και την εμφάνιση τουλάχιστον άλλων πέντε γυναικών, οι οποίες, όλως αιφνιδίως, θυμήθηκαν ότι και αυτές είχαν τύχει σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Πρόεδρο. Τον Μάρτιο του 2008, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Ελιοτ Σπίτζερ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία ενός οργανισμού που λέγεται SEC (Securities and Exchange Commission) και δήλωσε πως θα έβαζε φραγμό στις αυθαιρεσίες των χρηματιστών.

Τις επόμενες ημέρες, εντελώς συμπτωματικά, η σοβαρή εφημερίδα The New York Times ανακαλύπτει ότι ο κυβερνήτης ήταν επί σειρά ετών μέλος μιας ομάδας που λεγόταν «Πόρνες για Διάσημους» και είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με το κολγκέρλ Ασλεϊ Ντουπρ σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου Μεϊφλάουερ. Τα ΜΜΕ πέσαν πάνω τους ως όρνεα κι εκεί μας τελείωσε και ο Σπίτζερ. Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν πως ο Ντομινίκ Στρος - Καν είχε προσπαθήσει να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κι αυτό τού είχε δημιουργήσει εχθρούς στους τραπεζικούς κύκλους.

Συμπτωματικώς, «βρέθηκε» να έχει βιάσει μία καθαρίστρια του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Τα ΜΜΕ το καταχάρηκαν, αποκάλυψαν πως αυτά τα σκάνδαλα τα έκανε πάντα ο Ντομινίκ και μία νεαρά και όμορφη δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως κι εκείνην προσπάθησε να τη βιάσει. Κι εκεί μας τελείωσε κι ο Ντομινίκ.

 Σήμερα, η τρόικα ζητάει να καταργηθεί στη χώρα μας η αντιπολίτευση, ενώ έχει ήδη καταργηθεί η κυβέρνηση. Αναρωτιέμαι τι θα μάθουμε, ξαφνικά, για τα στελέχη της αντιπολίτευσης που θα αρνηθούν τη συναίνεση.
Το τραγούδι του Κοινούση τελείωνε με τον στίχο «Αμερική Αμερική, είσαι μια χώρα τραγική».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2011 08:46:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: "Αμερική Αμερική, είσαι μια χώρα τραγική. --- Και μη χειρότερα"..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες