ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Πατριάρχης Κύριλλος: "Ο ιερέας δεν πρέπει να ζει μια άνετη και εύκολη ζωή". ΒΙΝΤΕΟ

«Ο σκοπός του ιερέα είναι να δώσει στους ανθρώπους την αλήθεια του Θεού. Όσοι θέλουν να γίνουν κληρικοί, πρέπει να καταλάβουν ότι η ζωή του ιερέα δεν συνοδεύεται από μια άνετη και εύκολη ζωή…», τόνισε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεολογική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης.

 Εν συνεχεία ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας, τόνισε: «Πάντα υπάρχουν εκείνοι στους οποίους δε θα αρέσει αυτό. Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που με μια αναφορά ότι η αμαρτία είναι αμαρτία θα κατηγορούν εσάς και την εκκλησία.» «Με την έννοια αυτή ο καθένας ιερέας που αρχίζει τη διακονία του, προορίζει τον εαυτό του να γίνει κατά κάποιο τρόπο ομολογητής», πρόσθεσε ο Πατριάρχης. Ο Πατριάρχης Κύριλλος, επεσήμανε ότι (Δείτε το βίντεο) ...
«παρά το γεγονός ότι από τους σύγχρονους ιερείς δεν απαιτούνται μαρτυρικά κατορθώματα, ίδια με εκείνα των πατέρων και των παππούδων μας που κατάφεραν στους δύσκολους καιρούς, όταν για την πίστη στον Θεό μπορούσε κανείς να χάσει τη ζωή του.»

«Αλλά και σήμερα ο κλήρος χρειάζεται μεγάλη αντοχή, σοφία και ποιμαντική φροντίδα για να μαρτυρεί με μια φωνή χαμηλή και ταπεινή, αλλά καθαρή την αλήθεια του Θεού», υπογράμμισε ο Πατριάρχης Μόσχας. Σύμφωνα με τον Πατριάρχη Μόσχας κ. Κύριλλο, τον καθήκον του ιερέα, είναι να δώσει στο λαό να καταλάβει ότι «ούτε τα χρήματα, ούτε η πολυτέλεια, ούτε η άνεση, ούτε η δύναμη είναι σε θέση να φέρουν στην ψυχή την ειρήνη του Θεού».

 «Ο άνθρωπος του Θεού έχει ειρήνη στην καρδιά, είναι χαρούμενος, είναι αυτό που λέμε ευτυχία», πρόσθεσε κλείνοντας ο Πατριάρχης Μόσχας. Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, τέλεσε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, που βρίσκεται εντός της Θεολογικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης.Από το Ρομφαία.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2011 08:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πατριάρχης Κύριλλος: "Ο ιερέας δεν πρέπει να ζει μια άνετη και εύκολη ζωή". ΒΙΝΤΕΟ"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες