ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αλβανικό σχολείο στην Αθήνα! ---- Εσύ το ήξερες;.... Ο Καμίνης όμως το ήξερε.

Την ώρα που οι Αλβανοί απαιτούν τα πάντα από την Ελλάδα σύμφωνα, λέει, με τις υποχρεώσεις,μας που απορέουν από τις διεθνείς συμβάσεις, την ίδια ώρα τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας στη γλώσσα και στον ελληνικό πολιτισμό καταπατούνται κατάφωρα στη Βόρειο Ήπειρο όπου το αλβανικό κράτος κλείνει ελληνικά σχολεία που λειτουργούσαν αμέσως μετά από την εποχή της Τουρκοκρατίας, την ώρα που η Αλβανία δεν αφήνει να ανοίξουν κι άλλα δημόσια ελληνικά σχολεία όπου υπάρχει ελληνισμός, την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Αθηναίων θέτει υπό την αιγίδα του δήμου εκδηλώσεις που "προστατεύουν τον πολιτισμό (ποιο πολιτισμό;) της Αλβανίας!

Υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε χθες (22/5) η εναρκτήρια συγκέντρωση του συλλόγου Αλβανών διδασκόντων στην Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Jovan Mehilli, κρατώντας το επικυρωμένο από το πρωτοδικείο καταστατικό του συλλόγου δήλωσε στα αλβανικά ΜΜΕ:...
 - Εμεις νομιμοποιήσαμε την αλβανική γλώσσα στην Ελλάδα. Αυτός θα εξυπηρετήσει όχι μόνο την σημερινή γεννιά αλλά και τις επόμενες. Ο διευθυντής του Αλβανικού Σχολείου της Αθήνας Lorenc Koka, εξήρε το έργο των δασκάλων που μαθαίνουν την μητρική γλώσσα στα παιδιά των Αλβανών μεταναστών και εξέφρασε τα σχέδια του συλλόγου να επεκταθεί η διδασκαλία της αλβανικής για όλα τα παιδιά των Αλβανών στην Ελλάδα όπως ορίζει το αλβανικό σύνταγμα και οι υποχρεώσεις της Ελλάδας απέναντι στις διεθνείς συμβάσεις.

 Η είδηση προβλήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο τόνο από τα ΜΜΕ της Αλβανίας ως ένα ακόμα βήμα στην οργάνωση των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα με σκοπό την διαφύλαξη του αλβανικού πολιτισμού.

 nenanews.eu
 Από το    eglimatikotita.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/24/2011 07:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Αλβανικό σχολείο στην Αθήνα! ---- Εσύ το ήξερες;.... Ο Καμίνης όμως το ήξερε."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες