ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σε κυβέρνηση εθνικής ευθύνης προχωρά η Ελλάδα. Σύμφωνη όλη η πολιτική ηγεσία!

Σε ιστορικό πρόσωπο κλειδί στην παρούσα φάση δείχνει να αναδεικνύεται ο Κάρολος Παπούλιας μετά και τις τελευταίες όλο και περισσότερο γενικευμένες και εντεινόμενες κοινωνικές και λαϊκές πιέσεις εναντίον συνολικά του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Εκεί θα εκθέσει τις απόψεις του που λίγο ως πολύ είναι γνωστές και θα προτείνει τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ευθύνης. Στο σχηματισμό κυβέρνησης «εθνικής ευθύνης», όπως θα λέγεται με διάγγελμα του προέδρου της δημοκρατίας φαίνεται να καταλήγει ο Κάρολος Παπούλιας, όπως επιμένουν όλες οι πληροφορίες και το σχετικό ρεπορτάζ και καλά διασταυρωμένες πηγές. Ανώτερος κυβερνητικός παράγων με τον οποίο μιλήσαμε μας τόνισε «πως δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, αν θέλουμε η χώρα να προχωρήσει προς την κατεύθυνση της σωτηρίας της, χωρίς ...
εκτροπές και εικόνες που θα επιβαρύνουν ακόμα χειρότερα την κατάσταση της πατρίδας προς το εξωτερικό και τον διεθνή περίγυρο».

 Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας παρόλο που από το Σύνταγμα τα χέρια του είναι κυριολεκτικά δεμένα, θα επιχειρήσει απευθυνόμενος κυρίως προς την ηγεσία του πολιτικού προσωπικού, πάντα σε δραματικούς τόνους, να κάνει κατανοητό και να πείσει ότι «λόγω της γενικευμένης λαϊκής οργής, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ευθύνης» προκειμένου να κατευναστεί η λαϊκή οργή.

Οργή και αγανάκτηση που εκφράστηκε αρχικά χτες 25 Μαϊου μετά και το γενικευμένο κύμα κοινωνικών αντιδράσεων σε πολλές πόλεις της Ελλάδος. Αντιδράσεις και κοινωνική έξαρση που φαίνεται να προσλαμβάνει απρόβλεπτες και απρόσμενες διαστάσεις τα προσεχή 24ωρα, αν η σημερινή πολιτική ηγεσία δεν προλάβει τις ραγδαίες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Για την κυβέρνηση αυτή, για την οποία δεν διακινδυνεύουμε να μπούμε ούτε στην ονοματολογία-παρόλο που ήδη ακούγονται και διαρρέουν αρκετά ονόματα- ούτε και να αναπαράγουμε ή πολύ περισσότερο να υιοθετήσουμε τα σενάρια που καταφθάνουν στα δημοσιογραφικά και εκδοτικά γραφεία εδώ και λίγες ώρες, φαίνεται πως είναι σύμφωνοι αρκετοί εκ της σημερινής πολιτικής ηγεσίας (πλην ΚΚΕ).

Σε αυτή την κυβέρνηση που για λόγους σκοπιμότητας θα αποφευχθούν χαρακτηρισμοί όπως εθνικής ενότητας, οικουμενική κτλ που παραπέμπουν σε εποχές ακόμα μεγαλύτερης διαπλοκής, όπως χαρακτηριστικά μας έλεγε ανώτερος διπλωμάτης, θα κληθούν να μετέχουν προσωπικότητες του δημόσιου βίου με την ευρύτερη δυνατή λαϊκή αποδοχή από παντού!

Από Ελλάδα και εξωτερικό, προφανώς από τον Ελληνισμό της διασποράς που όμως, όπως μας ελέχθη, δεν θα έχουν εμπλακεί με τα κοινά σε κανένα επίπεδο και αυτό μας τονίστηκε σε όλους τους τόνους, λόγω της γνωστής εικόνας που παρουσιάζει η Ομογένεια στις μεγάλες ηπείρους Αμερικής Αυστραλίας και Αφρικής ! Δηλαδή αν ο πρόεδρος πάρει το οκ και η πολιτική ηγεσία μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ανάψει το πράσινο φως και εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να βολιδοσκοπήσει και επίσημα προσωπικότητες για τον σχηματισμό μιας τέτοιας κυβέρνησης, θα κληθούν άνθρωποι κυρίως τεχνοκράτες Ελληνικής καταγωγής ή έλληνες πρώτης γενιάς από το εξωτερικό και από το εσωτερικό που θα επιφορτισθούν το δύσκολο έργο της λήψης, δυστυχώς αναγκαστικά, των ιδίων εισπρακτικών και επίπονων μέτρων.

Μέτρα όμως που δεν αντέχει ο Ελληνικός λαός και εκεί ίσως είναι το στοίχημα για την ελληνική πολιτική ηγεσία. Δηλαδή τα σενάρια που ακούγονται ουσιαστικά στην γενικότερη φιλοσοφία τους, αυτό που στοχεύει σε πρώτη φάση η Ελληνική πολιτική ηγεσία στο σύνολο της είναι να αγοράσει χρόνο ηρεμίας και αποφυγή γενικευμένων αντιδράσεων. Αντιδράσεις και κοινωνική και λαϊκή οργή εκφρασθεί με τον γνωστό τρόπο των επεισοδίων και της κατάλυσης του κράτους, κάτι που ουδείς θέλει να σκέφτεται ακριβώς γιατί τέτοιες δυσμενείς εξελίξεις ενέχουν τον ύψιστο εθνικά κίνδυνο μιας πολιτικής σε πρώτη φάση αποσταθεροποίησης και εν συνεχεία γεωστρατηγικής αποσταθεροποίησης στα σύνορα μας με γείτονες που η Ελλάδα έχει ανοιχτές υποθέσεις και εκκρεμότητες.

Κρούσεις, για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ευθύνης, έχουν ήδη γίνει σε προσωπικότητες από όλο το κοινωνικό φάσμα εντός και εκτός Ελλάδος, όπως προαναφέραμε αλλά οι πόρτες και η ανταπόκριση ήταν σχεδόν αρνητική προς το παρόν… Στο ίδιο μήκος κύματος, για την αποδοχή σχηματισμού μιας τέτοιας κυβέρνησης, κινούνται τις τελευταίες ώρες και οι εισηγήσεις προς τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος ακούει, σημειώνει και τηλεφωνεί σε φίλους και συνεργάτες προκειμένου να ζητήσει και την δική τους γνώμη .

Την προσπάθεια αυτή, του προέδρου της Δημοκρατίας θα υποστηρίξουν όλα τα κόμματα, γιατί όλα τα κόμματα κινδυνεύουν.  Πλην ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αν και κάποιοι στο κόμμα του κυρίου Αλέξη Τσίπρα έχουν αρχίσει να αποστασιοποιούνται από πρακτικές και λογικές που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με την λαϊκή οργή που στρέφεται εναντίον όλων των πολιτικών δυνάμεων που πρωταγωνίστησαν μετά την μεταπολίτευση.

 Ο Κάρολος Παπούλιας θα υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι «ο τόπος δεν αντέχει μια επίπονη εκλογική διαδικασία» –η οποία εκτός των άλλων θα αποτελέσει και εθνική πρόκληση υπό τις παρούσες συνθήκες με την κατασπατάληση χρημάτων του Ελληνικού λαού, χρήματα που θα πάρουν στο μεγαλύτερο μέρος τους οι εκδότες και κατ επέκταση οι γνωστοί μεγαλοεργολάβοι για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους-αλλά ούτε και να δοκιμάσει τις αντοχές των εταίρων και δανειστών μας. Στο σενάριο αυτό, της κυβέρνησης προσωπικοτήτων από όλους τους χώρους πλην της πολιτικής φαίνεται να καταλήγουν οι εισηγήσεις προς τον Ανώτατο πολιτικό άρχοντα της χώρας μετά και το διαφαινόμενο κύμα λαΪκής οργής και αγανάκτησης προς το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας.

Στην σύσκεψη υπό τον Κάρολο Παπούλια  θα δοθεί δραματικός τόνος –και εδώ που τα λέμε έτσι είναι τα πράγματα – για την υφιστάμενη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην οικονομία. Οι πολιτική ηγεσία κινείται μουδιασμένη μετά το χθεσινό και αυριανό προγραμματισμένο συλλαλητήριο σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας από το κύμα των αγανακτισμένων και οργισμένων πολιτών.

Κύμα και αντιδράσεις τις οποίες ο Κάρολος Παπούλιας, συναισθανόμενος προφανώς την λαΪκή πίεση που χτες 25 Μαϊου, απλώς εκφράστηκε εν μέρει και όχι στο σύνολο της δυναμικής της αφενός και αφετέρου φοβούμενος πως τυχόν συνέχεια αυτού του κύματος της λαϊκής δυσαρέσκειας προς το σύνολο του πολιτικού προσωπικού και της αντίδρασης αυτής που αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο φοβούμενος ότι ενδεχομένως θα προσλάβει και απρόσμενα, αλλά προσχεδιασμένα ανεξέλεγκτες καταστάσεις από τα γνωστά στοιχεία εξωθεσμικά, μια γενικευμένη αναταραχή ανάλογη με εκείνης του Δεκεμβρίου του 2008, θα ζητήσει από τους πολίτες να επιδείξουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες «σύνεση, νηφαλιότητα, ψυχραιμία, και εθνική ομοψυχία προκειμένου ο τόπος να βγει από αυτή την δύσκολη ιστορική καμπή με τα λιγότερα δυνατά τραύματα».

Στο διάγγελμα του προς τον Ελληνικό Λαό, ο Κάρολος Παπούλιας αλλά απευθυνόμενος και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας θα μιλήσει με γλώσσα που θα επιχειρήσει να διεγείρει το εθνικό συναίσθημα, αναγνωρίζοντας τις «επίπονες θυσίες του λαού από τα εισπρακτικά μέτρα που οι συνθήκες και οι περιστάσεις επιβάλλουν στην χώρα μας. Μέτρα που πλέον δεν αντέχει ο Ελληνικός λαός». Γι’ αυτό και ο Κ. Παπούλιας θα καλέσει σε "εθνική εγρήγορση και τα άλλα ανεπτυγμένα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην εθνική προσπάθεια για την σωτηρία της Ελλάδος».

 Τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ευθὐνης θα στηρίξουν και οι παραγωγικές τάξεις, (ΣΕΒ, ΤΕΕ, κτλ) αλλά και προσωπικότητες, όπως που κατά το παρελθόν έχουν διαδραματίσει μείζονα ρόλο στην προβολή της Ελλάδος μέσα από το έργο και την κοινωνική και επιστημονική δράση τους. Το σενάριο του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ευθύνης ενισχύει και ο αμερικανικός παράγων, όπως μας επιβεβαίωσε ανώτερος διπλωμάτης των ΗΠΑ με πείρα στα ζητήματα της Ελλάδος, όσο για την Ευρώπη, ούτε λόγος να γίνεται αφού εκείνη το ζητά με επιτακιτκό -και σε ορισμένες περιπτώσεις -άκομψο πολιτικά τρόπο, λες και απευθύνονται σε υπηκόους και υποτελείς...

 Θα σας κρατάμε ενημέρους για κάθε εξέλιξη. Μείνετε εδώ και παρακολουθείτε τα γεγονότα και τις εξελίξεις μόνον από πραγματικά ανεξάρτητα και αδέσμευτα site και BLOG. Στις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί νέο ρεπορτάζ με όσα στοιχεία μαζέψουμε από πληροφορίες που διασταυρώνονται διαρκώς από ένα επιτελείο φίλων και συνεργατών.
 Να είστε εδώ θα σας κρατάμε ενήμερους.
Με πληροφορίες ομάδας συνεργατών και πολιτικών συντακτών

Από το    Greek American news agency
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/27/2011 09:55:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

5 σχόλια for "Σε κυβέρνηση εθνικής ευθύνης προχωρά η Ελλάδα. Σύμφωνη όλη η πολιτική ηγεσία!"

 1. Μετά απο καιρό σε χαιρετώ αγαπητέ.
  Βρε λές να φτάσαμε στο τέλος ;

 2. Ανώνυμος

  Βρε παιδία μας δουλεύετε; Ο Παπανδρέου χτες μετά την συνάντηση με την κ Κλίντον πήρε εντολή και ζήτησε (ή απαίτησε;)από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον εξυπηρετήσει για να σωθεί από το εγκληματικό αδιέξοδο που έφτασε τη χώρα. Ο Παπανδρέου θέλει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας για να σώσει το τομάρι του και δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο κ Παπούλιας στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Το όλο κόλπο είναι να εκβιάσουν τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει συνυπεύθυνος για εγγκλήματα που μόνος του διέπραξε ο κ Παπανδρέου για να πάρει άφεση αμαρτιών. Παίζεται πολύ βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι τις τελευταίες μέρες από τον Παπανδρέου με τη βοήθεια, δυστυχώς, του κ Παπούλια.

 3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ.
  ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΝΟΩ) ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

  ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ.... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΕΓΜΕΝΗ" ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
  admin

 4. Θέλω να μεταφέρω μιά εικόνα :
  Εστιάζουμε στα πιόνια και στα ζάρια.
  Ομως για να δούμε ποιό επιτραπέζιο παίζουμε πρέπει να τραβηχτούμε λίγο μακρυά, να ανοίξει ο οπτικός ορίζοντας.
  Φιλικά.

 5. Ανώνυμος

  Σιγά φίλε 12:48 την αθώα περιστερα τον Σαμαρά. Το πουλημένο τομάρι. Ευθύνεται και αυτός για πολλά κακά στη χώρα μας. Όχι ότι ο Γιωργάκης είναι καλός.... αλλά μην μας μουρλαίνεις και με τον Σαμαρά....

  Ίδια σκατά είναι.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες