ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Νέος διοικητής ο Β. Δημόπουλος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο Βασίλης Δημόπουλος, οικονομολόγος από την Πάτρα είναι ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε αρμοδίως ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Μέχρι την οριστική διευθέτηση του ζητήματος, τη δημοσίευση δηλαδή της απόφασης του διορισμού στο ΦΕΚ, στο ΠΠΓΝΙ θα εξακολουθεί να εκτελεί χρέη διοικητή, η αναπληρώτρια διοικητής Ελένη Φιλιπποπούλου.

Ο κ. Δημόπουλος που αντικαθιστά τον αποπεμφθέντα Σωτήρη Κωσταρά έχει διατελέσει στο παρελθόν διοικητικός διευθυντής στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, αλλά και διοικητής σε άλλα νοσοκομειακά ιδρύματα, όπως στο...
 νοσοκομείο του Πύργου και άλλων την περίοδο 2000-2004 και έχει σημαντική συνδικαλιστική δράση πολλών ετών.

Στο ΠΠΓΝΙ οι επιθεωρητές
 Από χθες το πρωί στο μεταξύ βρίσκονται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης οι επιθεωρητές υγείας, προκειμένου να προχωρήσουν στους απαιτούμενους ελέγχους για το θέμα που προέκυψε με την προμήθεια των stends σε τιμή διπλάσια από την ανώτατη τιμή που ορίζει το Παρατηρητήριο Τιμών. Ο έλεγχος των επιθεωρητών δεν αναμένεται πάντως να φωτίσει κάποια ιδιαίτερη πτυχή της υπόθεσης, καθώς τα περισσότερα στοιχεία της έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως κάποια στοιχεία αναφορικά με τυχόν «υπόγειες διαδρομές» μεταξύ στελεχών του νοσοκομείου και προμηθευτριών εταιρειών...

Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις
 Με απόφασή της τέλος η γενική συνέλευση των εργαζομένων ανέστειλε χθες τις κινητοποιήσεις της. Παράλληλα, εξουσιοδότησε τον Σύλλογο των Εργαζομένων, να κάνει εκτίμηση της κατάστασης μέχρι στιγμής και σε νέα γενική συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη στις 11 το πρωί να ληφθεί νέα απόφαση. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ΓΣ η αναπληρώτρια διοικητής Ελ. Φιλιπποπούλου δεσμεύθηκε ότι μέχρι 18 Ιουνίου θα έχουν καταβληθεί οι υπερωρίες για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα καταβληθούν οι υπερωρίες και για τους επόμενους μήνες.

 ele.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2011 08:53:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Νέος διοικητής ο Β. Δημόπουλος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες