ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σ. Αναστασιάδης: "Μας προσβάλλει το Υπουργείο Πολιτισμού".

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Σάββας Αναστασιάδης, χαρακτηρίζει προκλητική και ανιστόρητη την απόφασητου Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων, που χαρακτηρίζει το σπίτι του Κεμάλ, στη Θεσσαλονίκη, ως μνημείο, δηλώνοντας:

«Ελάχιστες μόνο ημέρες μετά την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, του Υπουργείου Πολιτισμού, με μία προκλητική και ανιστόρητη απόφασή του, χαρακτήρισε το σπίτι του Κεμάλ, στη Θεσσαλονίκη, ως μνημείο. Δεκαπέντε μέλη ενός Συμβουλίου, διορισμένα από τον Υπουργό Πολιτισμού της Ελλάδας, άρα έχοντας την απόλυτη στήριξή του, προσβάλλουν βάναυσα την εθνική μνήμη, ανακηρύσσοντας ως σημείο “εθνικής ανάτασης” για τους Έλληνες, το υποτιθέμενο σπίτι του σφαγέα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του...
 Πόντου και της Μικράς Ασίας. Εμείς, οι απόγονοι εκείνων που χάθηκαν άδικα, και όχι μόνο, απαιτούμε, εκ μέρους της Τουρκίας, άμεση αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων και συγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξε, με πρωτεργάτη και καθοδηγητή τον σφαγέα Κεμάλ.

Το Υπουργείο Πολιτισμού, με την ενέργειά του προσβάλλει και εμάς και τη μνήμη εκείνων. Απαιτούμε άμεση ανάκληση της απόφασης.»

spnews.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/30/2011 06:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

1 σχόλια for "Σ. Αναστασιάδης: "Μας προσβάλλει το Υπουργείο Πολιτισμού"."

  1. Ανώνυμος

    ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    Η διαστροφη και η απαξίωση στην πραγματική ιστορικη μνήμη για τον Ελληνισμο αυτου του δικτάτορα πρωθυπουργου δεν έχει τελειωμο. Να 'ξερετε πάντως όλοι οι Έλληνες οτι οι πάσης μορφης τύρανοι και καθεστώτα έχουν άσχημο τέλος. Όσοι νομίζουν ότι "καποιος" Θεος θα τους τιμωρήσει κάνουν μεγάλο λάθος. Μόνοι τους φιάχνουν και χωρις κόπο και χωρις να καταλαβαίνουν το άσχημο τέλος τους, θεορώντας οτι κάτι καλο θα συμβει ξαφνικα, ή καποιος που νομίζαν πως ειναι φίλος τους θα τους βοηθήσει. και θα φιάξουν τα πράγματα. Αυτος εδω και η συνοδεία του (πολιτική και ότι άλλο τον συνοδευει "οι νεογενιτσαροι"), θα έχει το χειρότερο τέλος απο τους τυράνους και ας κάνει τον δημοκράτη.
    Στο http://webtv.pontos.gr/video/7760 υπάρχει η κεντρική ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη που βάζει τον υποτιθέμενο εν δυνάμει εκλεγμάνο πρωθυπουργο και όλο το πολιτικο συστημα στη θέση του πάνω σ΄αυτο το ζήτημα. Για να δείτε όμως και να θαυμάσετε τον πραγματικα πολιτικο λόγο που λειπει στην Ελλάδα του Μιχάλη Χαραλαμπίδη θα πρέπει να παρακολουθήσετε και 3 ακόμα άλλες ομιλίες. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΜΕΝΕΣΘΕΑΣ

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες