ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Μια πρόταση στον Υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση.

Γράφει ο Τρύφωνας.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών,
διάβασα την συνέντευξη που δώσατε στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής". Είπατε πως "ήταν θέμα χρόνου να χρεοκοπήσει αυτό το Δημόσιο" και πως η μείωση των δημοσίων υπαλλήλων θα ανέλθει στους 200.000 ως το τέλος της τετραετίας.

Κύριε Υπουργέ. Δεν θα σταθώ στο ότι όντως είναι υπεράριθμοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι (αν και δεν φταίνε αυτοί, αλλά οι κυβερνήσεις που τους προσέλαβαν...), αλλά έχω μια πρόταση να σας κάνω... Με απλά μαθηματικά... αν υποθέσουμε πως ως το τέλος της τετραετίας έχουμε άλλα δύο χρόνια, αυτό σημαίνει πως θα απολυθούν από 100.000 υπάλληλοι τον κάθε χρόνο. Ο δέ μισθός αυτών των υπαλλήλων είναι 100.000 Χ 700ευρω(μ.ο.)= 70 εκατομμύρια ευρώ το μήνα.

 Τώρα ας υπολογίσουμε το μισθό των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου... Έχουμε λοιπόν 300 Χ 8.000ευρώ (μ.ο.)= 2,4 εκατομμύρια. Αν διαιρέσουμε τώρα αυτό το ποσό δια του 700 (μισθός των υπαλλήλων) μας βγάζει 3.429. Δηλαδή δεν θα χρειαστεί να απολυθούν 100.000... υπάλληλοι αλλά 96.571. Και για να το υπολογίσουμε και αλλιώς αν βάλουμε (και πάλι μέσο όρο) ότι από κάθε υπαλλήλο από τους πιο πάνω, εξαρτώνται άλλα δύο άτομα τότε μπορούμε να πούμε πως με αυτή τη λύση θα έχετε "γλυτώσει" από την πείνα 10.287 ανθρώπους. Γιατί είναι ευνόητο πως οι οικογένειες των βουλευτών που θα στερηθούν το μισθό τους, για το καλό της χώρας πάντα, δεν θα πεινάσουν!

 Πως σας φαίνεται η πρόταση μου;
 Δοκιμάστε την λοιπόν για έναν χρόνο και στο μέλλον ... βλέπουμε.
admin.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/24/2011 08:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Μια πρόταση στον Υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες