ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση ανά Περιφερειακή Ενότητα για την Υγεία.

Mε την διεξαγωγή χθές της σύσκεψης στην Άρτα, ολοκληρώθηκε η ανά Περιφερειακή Ενότητα διαβούλευση για την αναδιάταξη των Μονάδων Υγείας στην Ήπειρο, που προγραμμάτισε και υλοποίησε η Περιφέρεια Ηπείρου.

Η σύσκεψη στην Άρτα έγινε παρουσία των βουλευτών κ. κ. Ι. Τσιρώνη – Π. Στασινού, του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Β. Ψαθά και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Οδ. Πότση. Παρόντες ήταν ο Δ/της του Γ. Ν. Άρτας κ. Γ. Λάμπρος, ο Γ. Δ/ντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ο. Νικόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Παπαγιάννης (Κορωνησία), Γ. Κατέρης, Γ. Παπαγιάννης (Θεοδώριανα),...
Κ. Μπόβολος, Π. Μίχας, Κ. Φώτης, Κ. Παπανδρέου, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Φ. Γεωργίου, η Αντ/χος Ν. Σκουφά κ. Ρ. Βαβέτση, οι ιατροί κ.κ. Μπιλανάκης, Μητσέλος και Ναθαναήλ (Νοσοκομείο Άρτας), ο Δ/ντής του Κ.Υ. Α. Καλεντίνης κ. Βενέτης, η Δ/τρια του Κ.Υ. Βουργαρελίου κ. Τσάκα, ο κ. Α. Μίχας (Δ.Σ. του Γ. Ν. Άρτας), η Α. Κοντοδήμα (Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Άρτας και ο κ. Πανέτας, Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Άρτας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Ψαθάς στη σύντομη παρέμβασή του έθεσε υπόψη των φορέων τα δεδομένα που αφορούν τη λειτουργία των Μονάδων Υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ουσιαστική αναβάθμισή τους και όχι κατάργησή τους. Ζήτησε να υπάρξει σύμπνοια όλων των τοπικών φορέων, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να μη βρει την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας με υποβαθμισμένες υποδομές στην Υγεία, αλλά με νέες, σύγχρονες δομές που να καλύπτουν και το πιο απομακρυσμένο κομμάτι της περιοχής μας.

Ο βουλευτής κ. Π. Στασινός υπογράμμισε ότι έχει καταστεί αναγκαία η δημιουργία ενός Κ.Υ. στην περιοχή του αστικού ιστού του Δήμου Αρταίων, ενώ τόνισε ότι οι Υγειονομικές Μονάδες της Περιφέρειας θα πρέπει να έχουν μια ενιαία επιτροπή προμηθειών προκειμένου να επιτευχθεί οικονομία κλίμακας.

Ο έτερος βουλευτής κ. Ι. Τσιρώνης επισήμανε την ανάγκη να αναβαθμιστούν κάποιες κλινικές αιχμής του Γ. Ν. Άρτας ενώ πρότεινε τη δημιουργία ενιαίας υγειονομικής περιφέρειας στις Π.Ε. Άρτας, Πρέβεζας και Λευκάδας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γ. Λάμπρος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ. Ν. Άρτας καθώς επίσης και στις ενέργειες που έχουν γίνει προς την κατεύθυνση επίλυσής τους. Ακολούθησε ευρεία συζήτηση κατά την οποία οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι εκπρόσωποι των φορέων είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απόψεις τους.

Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ.Οδ. Πότσης, μετά και την ολοκλήρωση της σύσκεψης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο συζήτησης που έγινε και στην Άρτα, προσθέτοντας ότι η απόφαση της Διοίκησης της Περιφέρειας να πραγματοποιήσει ανοικτές διαβουλεύσεις στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων, πέρα της επικρότησης που έτυχαν από τους φορείς, έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιασθούν και αναλυθούν σε βάθος όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με τις υποδομές της Υγείας και τα οποία πλέον θα παρουσιαστούν στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/28/2011 10:35:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση ανά Περιφερειακή Ενότητα για την Υγεία."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες