ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: "Εμπρός Γιωργάκης και πίσω Αντωνάκης"...

Γράφει ο 29-26.
Ο Δείκτης Δυστυχίας είναι μια απλή σκέψη του Αμερικάνου οικονομολόγου Άρθουρ Όκουν, ο οποίος την δεκαετία του 1970 πρόσθεσε την ανεργία και τον πληθωρισμό για να μετρήσει την δυστυχία μιας χώρας. Στην Τυνησία και την Αίγυπτο, για παράδειγμα, ο δείκτης ανέβηκε περίπου στο 20, σύμφωνα με την Societe Generale, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα πτώσης των εκεί καθεστώτων.

Το 20 θεωρείται γενικά ένα όριο κοντά στο οποίο η κοινωνία ‘’βράζει’’, η οργή ξεχειλίζει και το χάος αρχίζει να εμφανίζεται. Η χώρα μας βρίσκεται στο 19,7 σήμερα και βλέπουμε αυτή την εικόνα οργής και απόγνωσης παντού γύρω μας. Έξαλλου μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε περίοδο λιτότητας 26 χρόνια, με τον δείκτη όλα αυτά τα χρόνια κοντά στο 15 με 18 να πιέζει τα...
 όρια και την υπομονή του λαού.

 Κανένας όλο αυτό τον καιρό δεν κατάφερε να βάλει τάξη σε αυτό που λέμε δημοσιονομικά της χώρας και η διετής προσαρμογή του 1985 ακόμη συνεχίζεται. Η ΕΕ κοιτάζει πλέον να μην πεταχτεί το καπάκι που λέγεται Ελλάδα γιατί μετά δύσκολα θα μαζεύεται και προειδοποιεί την εδώ πολιτική τάξη. Τι κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί;


 Ο μεν Αντωνάκης διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα για την δική του πολιτική αγνοώντας τους πάντες και τα πάντα και ευρισκόμενος έξω από τον χορό (να δούμε τι θα κάνει όταν κληθεί να χορέψει) και ο Γιωργάκης προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα που ο ίδιος δημιούργησε. Εικόνες απείρου κάλους με το καπάκι να σφυρίζει εδώ και μήνες.

Από το Χίμαιρα.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2011 08:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: "Εμπρός Γιωργάκης και πίσω Αντωνάκης"..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες