ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δ. Καραμήτσας: "Θαρρώ πως ήλθε η ώρα να μιλήσουμε".

Αγαπητοί φίλοι, σύντροφοι, συναγωνιστές
Είμαστε όλοι «αγανακτισμένοι» και αγανακτισμένοι για όσα έχουν συμβεί και εξακολουθούν να συμβαίνουν στο τόπο μας, για όσα έχουν συμβεί και εξακολουθούν να συμβαίνουν στην πατρίδα. Είναι βέβαιο πως δεν είναι το σήμερα μόνο που μας πλήγωσε. Μας πλήγωσε και το χθες και το προχθές αυτού του τόπου. Οι ίδιοι πολλές φορές πέσαμε θύματα μιας σφαλερής και καταστροφικής νοοτροπίας.

Μας την δίδαξαν και την επέβαλλαν με το νόμο τους και την έλλειψη κάθε δυνατότητας δράσης μας,. Τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς η αντίθεση σε όσα συνέβαιναν στην χώρα εγκλωβιζόταν στην οργή και την απόγνωση. Θαρρώ πως ήλθε η ώρα να...
 μιλήσουμε, θαρρώ πως ήλθε η ώρα να συναχθούμε, να συνάξουμε τα χιλιάδες, τα εκατομμύρια σώματά μας, που στέκονταν βουβά και άγνωστα μεταξύ τους και να προχωρήσουμε χέρι – χέρι, όχι μόνο στην εκδήλωση της αποστροφής μας σε όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν στον τόπο, αλλά κυρίως στην δημιουργία ενός μετώπου ελεύθερων ανθρώπων που θα απαιτήσει την πραγματική δημοκρατία, την πραγματική κοινωνία όλων των Ελλήνων, την κοινωνία με κέντρο της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Μόνο με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να δώσουμε πραγματικές διεξόδους στον τόπο μας, στην πατρίδα μας, στην κοινωνία μας και στα παιδιά μας. Ηλθε λοιπόν η ώρα, η ώρα της ανάστασης και της δράσης, η ώρα της ουσίας. Ολες οι μαζώξεις μας, όλες οι συγκεντρώσεις μας πρέπει να οδηγούν στην ζύμωση κοινών θέσεων, στον ελεύθερο ανοικτό διάλογο, στην ομοψυχία και στην ομοφωνία σε προτάσεις και ψηφίσματα για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, αξίζουμε και έχουμε ανάγκη . Όλα αυτά θα γίνουν οι βάσεις για να προχωρήσουμε και να πραγματώσουμε την Ελλάδα όλων μας.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
 Δημήτρης Καραμήτσας
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2011 01:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Δ. Καραμήτσας: "Θαρρώ πως ήλθε η ώρα να μιλήσουμε"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες