ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ανθρακες τα κοιτάσματα ουρανίου, λέει το υπουργείο Περιβάλλοντος...

Σχεδόν αδιάφορα από επενδυτικής πλευράς είναι τα κοιτάσματα ουρανίου που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή της Δράμας, δηλώνει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης. Σε απάντηση σχετικής ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή ο υφυπουργός τονίζει πως ουδέποτε η Ελλάδα ενημέρωσε τον ΟΟΣΑ για κοιτάσματα 20.000 τόνων.

Ο Γ. Μανιάτης σημειώνει πως τα μόνα αξιόλογα κοιτάσματα βρίσκονται στο Αρχοντοβούνι Παρανεστίου στη Δράμα "με βεβαιωμένα εκμεταλλεύσιμα αποθέματα που ανέρχονται σε 1500 τόνους". Ομως με βάση τα διεθνή αποθέματα ουρανίου, καθώς και τη σχετικά χαμηλή τιμή των μεταλλευμάτων "το κοίτσαμα είναι σχεδόν επενδυτικά αδιάφορο". Αλλωστε, σημειώνει ο...
υφυπουργός, η Ελλάδα δεν έχει στα σχέδιά της τη χρήση πυρηνικής ενέργειας.

enet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/28/2011 10:49:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

2 σχόλια for "Ανθρακες τα κοιτάσματα ουρανίου, λέει το υπουργείο Περιβάλλοντος..."

  1. Πώς είναι δυνατόν κάτω απο την γραμμή των συνόρων να είναι "αδιάφορα" και πάνω απο αυτήν στην βουλγαρία να το βγάζουν απο τα 10 εκατοστά να το εξάγουν και να τροφοδοτούν το πυρηνικό τους εργοστάσιο ; Είδες τί μπορεί να κάνει ΜΙΑ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ;

  2. Ανώνυμος

    Μεγαλε μας περνανε γοα ηλιθιους. Δεν εχουμε φυσικο αεριο... δεν εχουμε ουρανιο,,, δεν εχουμε χρυσο και συ κοιμήσου ηληθιε ελληνα, τον υπνο του δικαιου.

    Πλυση εγκεφαλου για να νομιζεις πως δεν υπαρχει λυση και πως δε σωνωμαστε με τιποτε.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες