ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η "Νέα Εποχή" άλλη μια φορά επιχειρεί εκ των έσω την "μίξη των αμίκτων".

Η "Νέα Εποχή" και τα ποικιλόμορφα επιτελεία της, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει άλλη πλέον ουσιαστική αντίσταση στα σχέδιά τους πλην εκείνη των Ορθοδόξων πιστών. Επιχειρούν λοιπόν να αναμίξουν το γάργαρο νερό της Αλήθειας του Χριστού με το κατράμι της παγκοσμιοποίησης δηλαδή της οικονομικής και γεωπολιτικής ιδεολογικής βάσης της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας Έλληνας που να μην βλέπει την βαρβαρότητα των μεθόδων και την δαιμονική αντιστροφή των αξιών που επιβάλλει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και οι υποταγμένοι σε αυτό κυβερνήτες και πολιτικοί. Για ποια λοιπόν "παγκοσμιοποίηση" θα μας μιλήσουν; Μήπως για εκείνη των "οίκων αξιολόγησης" και των άλλων τοκογλύφων οι οποίοι μέσα σε λίγες μέρες μπορούν να καταστρέψουν μια χώρα; Για εκείνη που κτίζει την...
 παγκόσμια φυλακή της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" στην οποία θα μας βάλει δεμένους πισθαγκωνα με την βρωμερή χειροπέδα της Κάρτας του Πολίτη;

Μήπως θα μας πούν στην διάλεξη ποιοί είναι αυτοί που κινούν τα νήματα της "παγκοσμιοποιημένης" εξόντωσης των λαών; Τι σχέση μπορεί να έχει το ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΟ μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου μας με όλους αυτούς τους ανθρωπόμορφους δαίμονες; Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μια "χριστιανόμορφη" νεοεποχήτικη σούπα βάζοντας όπως πάντα ισχυρές δόσεις ψευδοαγαπολογίας με ...ολίγον απο χριστιανισμό.

Το "έργο" αυτό το έχουμε δεί δυστυχώς πολλές φορές και απο τους δικούς μας οικουμενιστές , τους "ορθοδοξοφανείς" θολοκουλτουριάρηδες της παγκοσμιοποιημένης μετανεωτερικής ψευτοθεολογίας και όλους τους μίζερους και γκρινιάρηδες αλλαλάζοντες "εκσυγχρονιστές" της Ιεράς Παράδοσης . Το έχουμε πεί δεκάδες φορές και θα το πούμε άλλη μιά για να το εντυπωθούν όσοι ακόμα ελπίζουν να σωθούν απο τους ..."αγίους" της "Νέας Εποχής".

 Ο Βαπτισμένος στο όνομα της Αγίας Τριάδος Ορθόδοξος Χριστιανός, έδωσε σημαντικές υποσχέσεις κατά το βάπτισμά του στον Ευεργέτη του Χριστό και δεν μπορεί ούτε να τις πάρει πίσω.Ο σφραγισμένος με το σημείο του Τιμίου Σταυρού άνθρωπος, δεν έχει το δικαίωμα να γυρίσει την πλάτη του στο Άγιο Σώμα και το Αίμα του Σταυρωθέντος και Αναστάντος Κυρίου του , για να πιεί τα λασπόνερα απο τους νερόλακκους της παγκοσμιοποίησης και του οικουμενισμού.

Όπως είπε ο Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς για έναν χριστιανό δεν υπάρχει "μέση οδός" ή θα είναι Χριστολάτρης ή Χριστομάχος. Τελεία και παύλα!!!

Από το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/25/2011 09:18:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Η "Νέα Εποχή" άλλη μια φορά επιχειρεί εκ των έσω την "μίξη των αμίκτων"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες