ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σε εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα, για τον χωροταξικό σχεδιασμό των Ιχθυοκαλλιεργειών, η Γενική Γραμματέας.

Σημαντική εκδήλωση που ενισχύει τη δημόσια διαβούλευση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής για το Ειδικό Πλαίσιο του Χωροταξικού Σχεδιασμού και της Αειφόρου Ανάπτυξης για τις Υδατοκαλλιέργειες χαρακτήρισε στο χαιρετισμό της η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το  πρωί  σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ηγουμενίτσας.

Στην ημερίδα που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο και το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας παρουσία του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Κατσούρα, του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων, τοπικών αρχών και...
 επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο κλάδο, παρουσιάστηκε από στελέχη των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας το Σχέδιο ΚΥΑ για το Ειδικό Πλαίσιο του Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης των Υδατοκαλλιεργειών.

Στον χαιρετισμό της η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε στις δράσεις που προωθεί η κυβέρνηση, το Υπουργείο και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου με μεθοδικό και αποτελεσματικό τρόπο να χαραχθεί μια ενιαία στρατηγική για τον κλάδο της υδατοκαλλιέργειας που θα την καθιστά ανταγωνιστική, βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον τον παραγωγό και τον καταναλωτή.

«Εργαζόμαστε όλοι και λαμβάνουμε αποφάσεις με στόχο να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα, το πρώτο εξαγώγιμο προϊόν της περιοχής και έναν από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της Ηπειρωτικής και εν γένει της ελληνικής οικονομίας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, αναφερόμενη στο ρόλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επεσήμανε πως βρίσκεται σε στενή εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του κλάδου και εργάζεται μεθοδικά στην κατεύθυνση αξιοποίησης κάθε αναπτυξιακού εργαλείου, δίνοντας πολλαπλασιαστική αξία και στο τελευταίο ευρώ που διατίθεται στην περιοχή για δημόσια έργα και ιδιωτικές επενδύσεις. Στόχος μας, είπε, «είναι, μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο τόπος να δημιουργήσουμε ένα σταθερό και γόνιμο επιχειρηματικό πλαίσιο, που θα σέβεται το περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελος του τοπικού επιχειρείν με όρους ποιότητας, παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας».

Κλείνοντας η Γενική Γραμματέας κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους ανθρώπους του κλάδου να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τους δίνονται προκειμένου να στηρίξουν καταλυτικά τη δημιουργία μιας νέας δυναμικής στην ανάπτυξη της περιοχής.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/24/2011 05:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Σε εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα, για τον χωροταξικό σχεδιασμό των Ιχθυοκαλλιεργειών, η Γενική Γραμματέας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες