ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: "Δεν είναι το φορτίο που σε συνθλίβει. Είναι ο τρόπος που το κουβαλάς"...

Η χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν ήταν ασφαλώς μια πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε είχε τον χαρακτήρα μιας "εθνικής πρόσκλησης" υπο το πρίσμα κάποιου ακραίου για την χώρα κινδύνου. Επρόκειτο για μια καλοστημένη απο την "κομαντατούρα" θεατρική παράσταση η οποία είχε ως σκοπό να ολοκληρώσει με "θεσμικό" τρόπο την ψυχολογική προετοιμασία του ελληνικού λαού, ώστε μεθαύριο να δεχτεί μια κυβέρνηση "εθνικής συνείδησης" η οποία θα προκύψει είτε μέσω μιας ευλογημένης απο τον πρόεδρο "συνταγματικής εκτροπής " , είτε μέσω ενός πονηρού "ανασχηματισμού" που θα ενορχηστρώσει ο σημερινός κατοχικός πρωθυπουργός.

Η "Κλασσικοπερίπτωση" και το "Ρεσάλτο", εδώ και μήνες μιλούσαν για αυτά τα σχέδια και προειδοποιούσαν τους αναγνώστες ,ότι αργά ή γρήγορα οι προκατασκευασμένοι και αμερικανοκινούμενοι "επαναστάτες του βελούδου", θα είναι η....
"κουβέρτα" με την οποία θα σκεπάσουν την αφόρητη πλέον μπόχα που βγαίνει απο τα σπλάχνα του πολιτικού συστήματος το οποίο δήθεν καταγγέλουν.

Σε λίγες ώρες ή το πολύ ημέρες , οι σπίθες , οι οργισμένοι ακαδημαϊκοί και κάμποσοι άλλοι όψιμοι "συνοδοιπόροι" της λαϊκής αγανάκτησης θα μετονομαστούν σε "προσωπικότητες" και θα σχηματίσουν την "αριστίνδην" οικουνενική κυβέρνηση "εθνικής συνείδησης" η οποία θα αναλάβει και την εκτέλεση του τελικού σχεδίου κατάληψης της πατρίδας μας απο τις δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σήμερα, ΟΛΑ τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχασαν άπαξ και δια παντός το άλλοθι πως δήθεν αγωνίζονται και παλεύουν, το καθένα απο το δικό του ιδεολογικό "μετερίζι", για το καλό της πατρίδας και του Ελληνικού λαού.Το έχασαν και το άλλοθι και το πρόσχημα , όχι γιατί συμφώνησαν με τις γνωστές αμερικανοευρωπαϊκής κατασκευής βόμβες κρότου - λάμψης του ΓΑΠ, αλλά διότι δέχτηκαν να παίξουν σε αυτήν την καλοστημένη και επικίνδυνη για τον λαό και την Δημοκρατία θεατρική παράσταση.

Αν είχαν έστω και κατ΄ελάχιστο αίσθηση της ευθύνης, θα έλεγαν ένα ηχηρό ΟΧΙ σε αυτήν την κατ΄ευφημισμόν πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας και θα καλούσαν τον Ελληνικό λαό να προστατεύσει το δημοκρατικό πολίτευμα όπως όρίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος. Όχι με κατσαρόλες, μπύρες , σουβλάκια και μεταλλαγμένες ψευτοαριστερές συζητήσεις που απλώς εκτονώνουν , αλλά με αγωνιστικό - πατριωτικό φρόνημα αντάξιο του Μακρυγιάννη και εκείνων των Ελλήνων που ξεσηκώθηκαν και τότε εναντίον των ίδιων εχθρών. Αύριο ποιός απο όλους αυτούς θα μπορέσει να μιλήσει στο αγανακτισμένο πλήθος;

Ποιός θα τους πεί πως ο εχθρός , μας έχει περικυκλώσει και με σατανικό τρόπο προσπαθεί να διαχειριστεί την οργή και την αγανάκτησή μας; Ποιός απο δαύτους θα μας πεί ότι μέσα και έξω απο την βουλή οι πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων κάνουν ότι περνά απο το χέρι τους προκειμένου οι σπίθες να μην γίνουν φλόγες; Όχι να μην φύγουμε απο το Σύνταγμα και απο τις άλλες πλατείες. Οι χιλιάδες να γίνουν εκατομμύρια όχι απλώς αγανακτισμένων, αλλά αποφασισμένων πολιτών, που θα ξεσηκωθούν σαν Έλληνες και όχι σαν παίκτες κάποιου reality show.

Αυτό το λαϊκό κύμα να μην τους αφήσουμε να το μετατρέψουν σε χαλαρωτικό υδρομασάζ του "αντιεξουσιαστή" Παπανδρέου και των συνοδοιπόρων του στη Βουλή , στον ΣΕΒ και αλλού. Οι φωνές διαμαρτυρίας να γίνουν βροντερά πολιτικά αιτήματα με συγκεκριμένη πατριωτική στόχευση και όχι φωνές απελπισίας που εκλιπαρούν για 4μηνη , 6μηνη ή 12 μηνη παράταση της μιζέριας τους.

Τότε και μόνο τότε το λαϊκό κύμα που ήδη σχηματίζεται στις πλατείες, θα γίνει το τσουνάμι που θα καθαρίσει επιτέλους αυτόν τον τόπο που κάποιοι μετέτρεψαν σε σταύλο και τον γέμισαν με την κοπριά τους.

Το "ΟΧΙ" θα το πούμε καθαρό μόνο όταν φτύσουμε απο το στομα μας τα βότσαλα και τις "καραμέλες" που μας μοίρασαν οι εντός και κετός της βουλής γυρολόγοι και πραματευταδες της δημοκρατίας.

Από το Κλασσικοπερίπτωση
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/28/2011 11:07:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: "Δεν είναι το φορτίο που σε συνθλίβει. Είναι ο τρόπος που το κουβαλάς"..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες