ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

K. Παπούλιας: "Μισθωτοί και συνταξιούχοι έδωσαν ό,τι ήταν να δώσουν".

Για την ανάγκη μιας ευρύτερης δυνατής συνεννόησης, συναίνεσης στα κόμματα «και μέσα στον ελληνικό λαό» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την προστασία των ασθενέστερων ζήτησε ο Κάρολος Παπούλιας, υπογραμμίζοντας ότι έδωσαν ό,τι μπορούσαν να δώσουν.

 Σε δηλώσεις του, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο Γ. Παπανδρέου δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το αν η κυβέρνηση θα ζητήσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Σημείωσε, ωστόσο, ότι επιδίωξή του "σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές είναι η εθνική συνεννόηση" επαναλαμβάνοντας πως είναι ανοικτός "για κάθε καλή ιδέα" από τα κόμματα και "από κάθε υπεύθυνο φορέα της χώρας, αρκεί αυτές οι προτάσεις να έχουν ως αποτέλεσμα την επίτευξη των δύσκολων στόχων που έχει θέσει η χώρα". Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι "οι θυσίες έχουν πιάσει τόπο" για να....
προσθέσει ότι "πρέπει να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα, μπαίνουμε σε μια νέα φάση του προγράμματος. Από την πλευρά της κυβέρνησης είμαστε απολύτως αποφασισμένοι και αυτό είναι εγγύηση για την ασφάλεια και τη σιγουριά του κόσμου, τη σιγουριά να παραμείνουμε συμμέτοχοι στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε.".

 "Αυτές τις αποφάσεις βεβαίως όπως έχω τονίσει θα τις υλοποιούμε με την ευρύτερη δυνατή συνεννόηση, συναίνεση και στα κόμματα και μεταξύ των κομμάτων και μέσα στον ελληνικό λαό" κατέληξε. Προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων ζητάει ο Πρόεδρος Νωρίτερα και κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός είπε στον Κ. Παπούλια ότι "η κοινή βούληση να προχωρήσουμε μπροστά αποτελεί μήνυμα προς την Ευρώπη" και τόνισε ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι της μείωσης του ελλείμματος και και του χρέους, είναι αναγκαία η πολιτική συνεννόηση, αναφέροντας ότι "υπάρχει ουσιαστικός κοινός τόπος" σε αρκετές προτάσεις.

 "Έχω βγάλει το συμπέρασμα από τις χθεσινές συναντήσεις ότι υπάρχει ουσιαστικός κοινός τόπος και πάρα πολλές προτάσεις δημιουργικές, αναπτυξιακές, δίκαιες, αποτελεσματικές, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να ενταχθούν μέσα στους στόχους με πολιτική βούληση όλων μας, για να πετύχουμε την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της χώρας που είναι τα ελλείμματα και το χρέος" ανέφερε ο πρωθυπουργός. Από την πλευρά του ο Κ. Παπούλιας έκανε λόγο για κοινωνική συνοχή δίνοντας έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι.

 "Τα ασθενή στρώματα της κοινωνίας, οι άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι πρέπει να ενισχυθούν γιατί ό,τι ήταν να δώσουν το έχουν δώσει. Αυτό πρέπει να το έχετε υπόψη σας στις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που θα κάνετε" έίπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ο Γ. Παπανδρέου απάντησε ότι η Ελλάδα κοτάζει με την πρώτη ευκαιρία να ασκήσει πολιτική που θα ανακουφίσει αυτές τις ομάδες που πλήττονται από την κρίση.

 "Γι΄ αυτό ζητάμε από όλους δημιουργικές και δίκαιες προτάσεις για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο θέμα του ελλείμματος και να προστατεύσουμε τους αδύναμους", απάντησε ο κ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι "αν δεν προχωρήσουμε σε αυτά τα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, το φάσμα της χρεοκοπίας θα επανέλθει για τη χώρα".

 Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα αναχωρήσει αργότερα για το Παρίσι όπου θα λάβει μέρος στις εργασίας της συνόδου των υπουργών οικονομικών του ΟΑΣΑ. Τον κ. Παπανδρέου στο Παρίσι θα συνοδεύει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, και ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτύξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

  enet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/25/2011 04:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "K. Παπούλιας: "Μισθωτοί και συνταξιούχοι έδωσαν ό,τι ήταν να δώσουν"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες