ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Mε σύσκεψη στην Ηγουμενίτσα συνεχίστηκε η διαβούλευση για τα θέματα Υγείας.

Στην Ηγουμενίτσα πραγματοποιήθηκε σήμερα η 3η σύσκεψη στα πλαίσια του Κοινωνικού Διαλόγου για την Αναδιάταξη των Μονάδων Υγείας. Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Οδυσσέας Πότσης ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις βασικές αρχές του σχεδίου που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας, τα στενά χρονικά πλαίσια που έθεσε για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης και την κατάθεση προτάσεων.

Η Διοίκηση της Περιφέρειας, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πότσης, γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο της Υγείας στην Ήπειρο και ειδικά στη Θεσπρωτία. Με τις ανά περιφερειακή ενότητα συσκέψεις επιθυμεί όμως να δώσει τη ...
δυνατότητα σε όλους τους φορείς να καταθέσουν με άνεση και χωρίς ηγεμονισμούς τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, ώστε στη συνέχεια να γίνει συζήτηση στα όργανα της Περιφέρειας και ειδικότερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο Αντιπεριφερειάρχης είπε ότι η αναδιάταξη και η αναβάθμιση των Μονάδων Υγείας επιβάλλεται να γίνει κατά τον καλύτερο και σύγχρονο τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ιδιαιτερότητες και ιδιαίτερα τις υποδομές προσπέλασης. Από τους εκπροσώπους των Φορέων Υγείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έγιναν αναφορές στην σημερινή κατάσταση της Υγείας στη Θεσπρωτία, τα προβλήματα που εντοπίζονται και στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την καλύτερη λειτουργία των Αγροτικών Ιατρείων, των Κέντρων Υγείας και του Νοσοκομείου Φιλιατών.

 «Και από τη σημερινή σύσκεψη είχαμε τη δυνατότητα να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για τον Υγειονομικό Χάρτη που προτείνει το Υπουργείο, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζειο συνολικά ο κλάδος της Υγείας στη Θεσπρωτία. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στη σύσκεψη, τόσο για την παρουσία τους, όσο και για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που κατέθεσαν. Η προσπάθεια και ο αγώνας για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας είναι κοινός και πιστεύω ότι το Υπουργείο θα λάβει σοβαρά υπόψη τις επισημάνσεις και τις προτάσεις που θα κάνει η Περιφέρεια και οι φορείς της Ηπείρου», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Οδ. Πότσης.

 Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας κ. Ι. Νικόπουλος, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Ιουλία Μαρκούλα, ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Μηνάς Παππάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Ν. Κάτσιος, Δ. Δημάκος, Αντ. Φίλη, Αθ. Ιωάννου, αντιδήμαρχοι από τους Δήμους Ηγουμενίτσας και Σουλίου, Διευθυντικά Στελέχη του Νοσοκομείου, εκπρόσωποι εργαζομένων, γιατροί κ.α.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/27/2011 08:44:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Mε σύσκεψη στην Ηγουμενίτσα συνεχίστηκε η διαβούλευση για τα θέματα Υγείας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες